El passat dimecres 6 de juny uns quants afortunats
i aficionats, una mica boixos per la cuina
en el bon sentit de boixos..., vam tenir
el plaer d’assistir a la classe que el xef de Can Fabes, Xavier Pellicer, va
donar a l’Espai Consum-Bonpreu. Van ser dues hores de parar bé l’orella i
gairebé no parpellejar, obrir bé els ulls! per a no perdre punt del que anava
explicant i fent! L’acompanyava l’Antoine, responsable de les postres i el pa a
Can Fabes, i que en aquesta ocasió va fer d’ajudant de cuina !
Però ens va portar un pa, dos dels que fa a Can Fabes, que sense vergonya, ens
vam cruspir ! fins i tot les engrunes...quin pa!!! De gust, quina crosta, quina
molla, quina olor! Mireu les fotos...
En fi, tot un luxe de classe! on després de
la feina feta pels dos xefs, el nostre paladar va poder gaudir degustant els
plats preparats, unes ostres, un verat i uns pèsols que hi cantaven els àngels!
(expressió que a casa he sentit molt i diem, quan un cosa està molt i molt
bona! boníssims tots!! Així que puguem algun d'aquests plats farem i publicarem.
En Xavier Pellicer ens va comentar que
actualment està molt posat en l’agricultura biodinàmica, si voleu mireu aquí "Agricultura biodinàmica"
, molt interessant ! La veritat que els pèsols que vam tastar eren deliciosos! Molt
més gustosos i les cebes tendres, que vaig provar intentant buscar el 5è gust, l’umami,
AQUÍ. Entre el Pep Nogué, que aquest dia va exercir de càmera..., i el Xavier Pellicer deien
que aquest 5è sentit és difícil de trobar...alguns vam provar les cebes tendres, d'agricultura biodinàmica, buscant-lo, haviem de trobar que en acabar de menjar la ceba notessim gustet de fuet com havia percebut el Xavier.... no se que dir-vos, era bona, dolceta, però era ceba, bona però, eh?!)
Com que no puc cuina r,
encara que alguna coseta tenim reservat i pendent per a publicar, us deixo les
fotos d’aquesta classe.
Fins aviat!
Fins aviat!
3 comentaris:
Va ser un taller memorable, oi? Em va encantar tot! No havia vist mai en Xavier Pellicer en directe i el vaig trobar genial, molt convençut del què fa i amb les coses molt clares.
I els tres plats eren realment sensacionals, ja estic mirant de reservar taula a can Faves ;)
Teresa, veure cuinar el Pellicer deu haver estat tot un privilegi. M'alegro que us ho passessiu tan bé! Molt bonica, la foto. Petons
Quina sort el poder assistir a aquesta classe que deuria ser molt interessant
Petons
Publica un comentari a l'entrada