ÍNDEX DE RECEPTES

27 de juny del 2012

POLLASTRE AL "CHILINDRÓN"

Desprès d'uns dies de menjar com es pot i de cuinar poc o més ben dit, gens..., ahir vaig fer aquest pollastre al chilindrón, del llibre de la Thermomix, mentre el feia, per l'olor ja prometia està bo, però ara que ja l'he provat us puc dir que estava boníssim! Acompanyat amb una mica d'arròs integral ha resultat un plat únic perfecte per a la carmanyola! Segur que el repetiré, m'ha agradat!
POLLASTRE AL CHILINDRON
Ingredients
50 g d'oli d'oliva
3 grans d'all (pelats)
150 g de ceba
150 g de pebrot verd
150 g de pebrot vermell
200 g de salsa de tomàquet fregit
60 g de vi blanc
60 g d'aigua
1 kg de pollastre a trossets (jo cuixetes, tallades en dos trossets)
250 de xampinyons (a làmines)
1 pastilla de brou
Un pessic de pebre negre
un pessic de nou moscada
Jo hi he afegit una mica de farina per a espessir la salsa
Preparació
Rentem el pollastre i els xampinyons i reservem.
En el got de la Tmx posem l'oli i els alls, programem 6 segons a vel. 5. Fem baixar les restes de les parets i coem 3 minuts, temp. varoma, vel. 1.
Incorporem la ceba, els pebrots i el vi, piquem 4 segons a vel. 5. Baixem les restes de les parets.Coem durant 10 minuts, varoma, vel. 1.
Salem una mica el pollastre i l'incorporem al sofregit, afegim l'aigua  i el tomàquet, el pebre i la nou moscada, també la pastilla de brou (opcional). Programem 25 minuts, varoma, gir a l'esquerra, vel. cullera.
Acabat el temps afegim els xampinyons tallats a làmines i la mica de farina i coem 12 minuts, varoma, girs a l'esquerra, vel. cullera.




8 comentaris:

rhuandsam ha dit...

Jo sóc de les que porta tupper a la feina així que prenc nota, tot i que faré l'intent a la manera tradicional (no tinc Tmx!) ;-)

La cuina de l'Eri ha dit...

ostres, que fa d'anys que no en menjo... i que bo que és. T'ha quedat fantàstic! Petons

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

Per sucar-hi pa i després llepar-se els dits.
Petons.

Gemma ha dit...

T'ha quedat un guisat fantàstic, el color de la salsa és perfecte.
Per sucar-hi pa!

Tapa't de tapes ha dit...

Hola Teresa! No sabia que el chilindrón fos aquest sofregit tant bo.. el trobo molt, molt, mediterrani! i això m'encanta. Boníssima proposta. Petons

Su ha dit...

Es una de mis recetas de pollo favoritas, y con el arroz va entre bien y fenomenal. Para ponerse las botas. Un besote.

MaryLou ha dit...

No ho he provat, però la pinta que té és expectacular, m'emporto la recepta!
Petonets

Kui_Netes ha dit...

Hola Teresa,

Ando de nuevo por aquí y me apetecía venir a saludarte.
Quedas invitada a unas albóndigas que he preparado para cenar.
Me pongo al corriente de lo que ha pasado por tu cocina y tomo buena nota de las recetas que has elaborado.
Un cordial saludo.

Kui_Netes
:)

Seguidors