A casa som fans dels pastissos de formatge, pel bloc n'hi ha uns quants...aquest ens ha agradat molt, l'hem posat entre els preferits, el tornarem a fer segur!
Perdoneu que no us comenti, no puc estar massa davant l'ordinador, l'esquena es queixa, aniré passant pels vostres blocs així que pugui!
PASTÍS DE FORMATGE
Ingredients
700 g de formatge cremós (Philadelphia, Mascarpone...)
150 g de sucre moré
2 cullerades de farina de blat de moro (Maicena)
4 ous
65 ml de nata
1/2 culleradeta d'estracte de vainilla
Per a la base
180 g de galetes maria (les que us agradin, en aquest cas són tipus Napolitana)
60 g de mantega
Motlle de 18 cm
Elaboració
Prepararem primer la base, triturem les galetes, no cal que sigui un triturat tipus farina, si queden trossets queda millor. Desfem la mantega i l'agefim a les galetes, també incorporem el sucre moré i barregem amb les mans fins a tenir una barreja tota ella humida. L'aboquem en el motlle i cobrim la base, ens ajudem amb la part exterior de la cullera per a repartir-la bé fent pressió per a que quedi ben compacta. Reservem a la nevera.
En un bol barregem el formatge i el sucre i batem bé per a aconseguir una barreja fina i homogènia. Quan ja tenim la barreja ben fina anem afegint els ous, d'un en un, a continuació la farina i la vainilla i finalment la nata. Batem tot amb batedora elèctrica, però amb la pala, no volem que quedi una massa amb aire. Si no en tenim ho fem a mà amb una espàtula. Queda una massa bastant compacta, espessa. L'aboquem en el motlle, donem uns copets per a que la massa s'assenti per un igual.
Primer coem 15 minuts a 180º, i seguidament 1 h a 150º.
Sempre amb el forn preescalfat.
Font: Canal Cocina, Alma Obregón
Pastís d'aniversari per l'Eloi i jo mateixa!
13 comentaris:
Tranquila Teresa, cuida aquesta esquena i ja comentaràs quan puguis.
A mi també ,'agraden molt els pastissos de formatge, ara fa temps que no en faig.
El pastís de tres pisos en molt maco, m'agrada com queda al tallar-lo.
Petons.
Carai, Teresa!! El de formatge ja m'ha semblat boníssim, però és que el de xoco és... espectacular!! Quin pastissot! (en sentit positiu, eh? hehehe). Petons
Em quedo amb el pastís de xocolata, és espectacular!!!!! Jo és que allà on hi hagi xocolataaaa no m'hi puc resistir. I el tall és preciós! Petonets
Tots dos pastissos per llepar-se'n els dits!!!! El de xocolata expectacular!!!!!
Cuida't molt!
Petonets
que una pinta, que si pogues atravessar la pantalla ja no quedaria res! petons
Quin parell de pastissos! Et prenc la recepta del de formatge.
Nosaltres som molt de pastissos de formatge també! Moltes felicitats dobles, pel teu aniversari i pel teu fill (que a les mares també ens haurien de felicitar!!) I cuida aquesta esquena! Una abraçada, Marta
Dos pastissos molt bons ...encara que hemquedo amb el xocolata !!!
Per molts anys passats i cuidat aquesta esquena.
Petons
Per molts anys a tots dos!
A casa els pastissos de formatge sempre triomfen.
I el de xocolata de tres pisos és realment espectacular!
El pastis de xocolate maravellos i el de formatge increible!!
cuidat molt
Bessets
http://desdelacuinadelhort.blogspot.com.es/
Quin festival de pastissos!! Els de formatges a mi també m'agraden molt, tot i que mai dic NO a un de xocolata :-)
Moltes felicitats!!!
Quin tall el pastís de formatge, ha de ser una delicia!!!
Però al de xocolata tampoc li faria cap lleig. un tall de cada per favor ...
Ptns
Primer felicitarte, per el aniversari teu i el del teu fill. Desprès per els pastissos, espectaculars!!!!!!!
Encara no he acabat, cuidat que esquena nomès tenim una.
Ara un dubte, al pastis de formatge, posses el sucre amb les galetes i el sucre del pastís????? No surt la quantitat.......
Petonets
Publica un comentari a l'entrada