21 de desembre de 2016

CAKE'S POP'S


Aquests cake's pop's són ben bé el resultat d'un fracàs! però benvingut perquè vam poder fer aquests Cake'spop's que estan súper bons!! i ja tenia ganes de fer-ne un dia...
La primera intenció era tenir una bona caixa de galetes de gingebre, però la massa no va quedar prou compacta, ni posant-la hores a la nevera va agafar cos..., potser vaig posar-hi massa melassa, que era novetat..., total que vaig estirar la massa i la vaig coure sensera, resultat un galeton de nassos! i va pujar una mica massa i tot. Així que la vaig tallar en quadradets i la veritat és que feien goig! i de gust boníssim! Però què fer-ne? n'hi havia moltes...doncs de les puntes i les més lletges van acabar triturades per a fer aquest cake's pop's.
Els cake's pop's els podem fer amb qualsevol pa de pessic, magdalenes, galetes...que tinguem, queden molt divertits i estan ben bons!!

BONES FESTES !! AMB DESITJOS DE SALUT I PAU PER A TOTHOM !!
  
CAKE'S POP'S
Ingredients
300 g de pa de pessic, magdalenes...
150 g de formatge mascarpone (o formatge cremós)
200 g de xocolata especial postres, 50%-70%
Perles, fideus, estrelles de sucre per a decorar
Pals de brotxeta
Preparació
Triturem el pa de pessic, magdalenes..., ho posem en un bol gran junt amb el formatge i barregem bé, primer costa una mica però al final aconseguireu fer-ne una bola. Reserveu-la a la nevera durant una hora, o més, per a que agafi més consistència.
Només us quedarà fer-ne boles més o menys de la mateixa mida i no massa grans i fondre la xocolata.
Suquem la punta de cada brotxeta amb xocolata la clavem a les boles i les cobrim completament amb xocolata, boca avall les fem girant per a traure'n l'excés.
Només ens quedarà decorar-los al nostre gust.
Com ara no fa calor no cal tenir-los a la nevera, a temperatura ambient també seran més bons.

6 comentaris:

Montse Cartanyà ha dit...

Tan de bo tots els fracassos donéssin tan bon resultat. És ben bé que " no hay mal que por bien no venga"

sandra/ josemaria ha dit...

Estan genials

LA COCINERA DE BÉTULO ha dit...

T'han quedat molt macos Teresa, llueixen molt.
Bones Festes per tota la familia!!

Amb les mans a la massa ha dit...

Jiji, una bona manera d'aprofitar-se d'una recepta que no ha sortit com voldriem!
Bones festes! Clara

La Cuina de l'Olga ha dit...

T'han quedat molt bonics! Jo vaig intentar fer-ne una vegada i...vaig patir molt!
Desitjo que hagis passat unes bones festes!
Petonets,
Olga

Eva Macià ha dit...

Doncs d'un fracàs ha sortit una cosa molt vistosa i molt bona!! tots fossin així, oi?? Feliç final d'any i millor 2017 carregat de salut i receptes ;)

Seguidors