ÍNDEX DE RECEPTES

15 de novembre de 2021

FLAM DE CARBASSA (VEGÀ)

 

Aquest flam ens va agradar molt! gustós, suau, sedós... és sense ou ni sucre, per a llepar-se els dits, vegans i no vegans!!
Per a que qualli es fa servir l'agar agar, 1g, però jo la propera vegada n'hi possaré 2g, per a que quedi una mica més consistent, la resta igual perquè com us dic ens va encantar!!
FLAM DE CARBASSA (VEGÀ)
Ingredients
400 ml de llet de coco (una llauna)
120 g de carbassa cuita
150 ml de llet vegetal, veguda de soja, o altra
1 culleradeta de suc de llimona
30 g d'eritritol
1 culleradeta d'essència de vainilla
2 g d'agar agar
50 ml de veguda de soja o altra freda
Preparació
Farem el caramel com fem habitualment (sucre, aquí eritritol, gotes de llimona, quan estigui d'un color torrat, aboquem en el motlle o flameres i reservem)
Posem tots els ingredients en un robot de cuina, elque tingueu, excepte l'agar agar i els 50 ml de veguda de soja o altra. Batem molt bé fins que tinguem una bareja ben fina i suau.
Ho passem en una cassola
En un bol disolem l'agar  agar amb la veguda de soja freda, remenem bé i l'afegim a la barreja que tenim a la cassola, a foc mig i remenant constantment finsque bulli, quan arrenqui el bull apartem del foc i omplim les flameres reseervades amb el caramel.
Tapem ambfilm i reservem a la nevera un minim de dues hores.
A l'hora de servir desemotllem i a gaudir del flam!!

3 comentaris:

lolines ha dit...

De ben segur, que aquest flam, està bonìssim.
Salut.

heelena ha dit...


thanks for sharing artikel

ittelkom jakarta

Fianda Briliyandi ha dit...

Good article, thanks for sharing, please visit

our website

Seguidors