4 de gener del 2010
PA VICTORIAN MILK BREAD
PA VICTORIAN MILK BREAD (PA ANGLÈS VICTORIÀ)
Ingredients
♣ 300 ml de llet tèbia (si veiem que n’hi falta n’afegim una mica més)
♣ 500 g de farina de força
♣ 1 culleradeta de sucre
♣ 1 culleradeta i mitja de sal
♣ 1 sobre llevat sec per a pa ( o el llevat sec de forner de maizena)
Posem a la cubeta de la panificadora la llet (tèbia), el llevat, el sucre, la farina i la sal, per aquest ordre. Activem el programa d’amassat de la panificadora, en el meu cas el programa dura 1 h 50 minuts.
En acabar el programa, traiem la massa de la cubeta, amassem bé per traure l’aire de la massa, es a dir, la desinflem!. Donem forma de S i deixem reposar uns 15 minuts, si és més no passa res, haurà pujat més ( jo la vaig tapar i la vaig deixar uns 30’).
Si no hem tret les pales de la cubeta de la panificadora, ho fem, i hi
col•loquem la massa vigilant que aquesta no s’obri, i conservant la forma. Deixem reposar un mínim de 30 minuts més (jo també la vaig tapar amb un drap). Passat el temps de repòs, pintem la superfície amb ou batut, i enfornem, amb el forn preescalfat a 200º, durant 45 minuts, o fins que veiem que ja està ben daurada ( al picar-la ha de sonar a buit)
Deixem refredar una mica i desemmotllem, deixem refredar sobre una reixeta.
(del bloc tapastrastapas)
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
1 comentari:
Uf quin pa més sucós i més bo!
A mi m'encanta fer pa a casa! I els meus amics han aŀlucinat que puga eixir tan bo...!
Una salutació!
Publica un comentari a l'entrada