ÍNDEX DE RECEPTES

14 de desembre del 2009

COCA DE PASTA DE FULL AMB XOCOLATA




PASTA DE FULL AMB XOCOLATA

Ingredients:


- una làmina de pasta de full (per a mi la millor la de Lidl)
(encara que si teniu temps i la feu millor que millor)
- 200 g aproximadament de xocolata (ha de quedar una bona capa), jo tenia perles de xocolata negra, però podem posar la que més ens agradi, negra amb llet, blanca...
- un ou
- sucre llustre

Tallem la làmina de pasta de full per la meitat ( en el meu cas era del Lidl, que és rectangular). Posem una meitat a la safata del forn, hi haurem posat paper vegetal. Punxem una mica, posem una bona capa de xocolata, si són perles, les hi posem directament, sinó, si és una tauleta, la tallem ben petitona i la repartim. Deixem a tot el voltant un cm sense cobrir, i aquesta part la pintem amb ou batut. A l’altra meitat de pasta de full hi fem uns talls i amb compte la posem damunt de la xocolata. Amb una forquilla anem tancant tot el voltant de la coca. Pintem amb ou batut i enfornem una 20 ‘, fins que estigui cuita i ben rosseta, si cal podem posar uns minuts el gratinador. Deixem refredar sobre una reixeta.
Un cop freda podem empolsinar-la amb sucre llustre

2 comentaris:

Montse ha dit...

Acabo de fer aquesta recepta. La tenia pendent de fer i finalment m'he decidit. Tenia els ingredientes a casa i és tan fàcil.
Moltes gràcies per publicar-la.

xuta ha dit...

Sempre em queda el dubte... La xocolata queda dura quan es refreda?
Moltes gràcies!

Seguidors