ÍNDEX DE RECEPTES

9 de setembre del 2013

APERITIU DE FORMTGE DE CABRA, FIGUES I MEL

Més fàcil no pot ser! Hem d'aprofitar la curta temporada de les figues, i aquesta opció d'avui és una bona i diferent manera de menjar-les, un aperitiu boníssim i que us menjareu més ràpid del que trigareu en preparar-ho, que ja és dir...! Hi ha una gran varietat de figues, aquestes en concret són Coll de dama, carnosa, fina, dolça, aromàtica, d'un color vemell intens i molt bona!
APERITIU DE FORMATGE DE CABRA, FIGUES I MEL
Ingredients
Pa torrat
Formatge de cabra (en el meu cas Nevat)
Figues Coll de dama
Mel
Preparació
Tallem unes llesques de pa de barra d'un cm de gruix aprox. i les torrem un mica, va molt bé posar-les a la parrilla del forn i gratinar uns minuts.
Agafem el formatge i l'esmicolem una mica, ens ajudem amb una forquilla, el repartim per sobre les torradetes, tallem les figues a quarts i en posem un trosset damunt el formatge, només ens faltarà regar-ho amb una bona mel !
BON PROFIT!!

15 comentaris:

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...


Teresa; Les figues, a mí personalment m'agraden molt i la veritat que també tenen molt de joc a la cuina, aquesta n'és una de les moltes que s'hi poden fer.
Salutacions Teresa¡¡ :O) :O)

Tapa't de tapes ha dit...

m'encanta la proposta, Teresa! Jo, de vegades ,també hi afegeixo pernil salat en comptes de formatge.

trifasic de baileys ha dit...

he tastat les figues amb pernil salat, les figues amb manchego, pero amb cabra no, i ha de ser tot un plaer! apuntadissim que queda aquest aperitiu!! petons

María ha dit...

Mi querida Teresa, un aperitivo divino de verdad, a veces las cosas mas sencillas, son las mas faciles, y este aperitivo es una prueba de ello, esos higos con el queso tienen que estar de muerte. Mil besicos amiga

GEMMA ha dit...

Jo, a vegades, combino les figues amb virutes de foie...però aquesta combinació l'apunto, que m'agrada molt!!!
Petonets.

La cuina de la Isabel ha dit...

Aprofitem el temps de les figues.
Aquestes queden apuntades.
Petons

VISCalacuina ha dit...

Una preciositat d'aperitiu, i amb molt de sabor!

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

A mi la barreja de sabors dolç i salat ja em fa venir salivera.
Un aperitiu per qualsevol moment aprofitant les figues que després se acaben.
Petons.

Su ha dit...

No sé si vale de aperitivo o de postre suculento, pero seguro que son un visto y no visto, una mezcla de sabores muy interesante. Un besote.

Laura ha dit...

Mmmm un aperitivo delicioso!!! En casa me encanta prepararlo, es una delicia la combinacion de queso de cabra e higos!! Es una delicia! Y si le añades un poquito de miel... espectacular de sabor!! Una combinacion para quitarte el hipo! Petons,

Gemma ha dit...

Una combinació deliciosa, ideal per un aperitiu boníssim.
Val la pena aprofitar la temporada de figues, que és tan curta...

Esmeralda-Recelandia ha dit...

Hola Teresa, acabo de encontrar tu blog y me ha encantado, es fantástico!
Tienes recetas deliciosas!
Me encanta éste aperitivo, también vi el brazo de gitano y es genial!
Con tu permiso me hago seguidora, no quiero perderme nada!
Un beso

Neus Garcia ha dit...

Quina proposta més senzilla, fàcil i resultona!!! La combinació ha de ser boníssima i visualment queda preciosa!

rhuandsam ha dit...

Un aperitiu fàcil i boníssim! La combinació de la figa, dolça, amb el formatge de cabra, cremós i un pel àcid, és perfecta i deliciosa!

Anònim ha dit...

UUhhmmmm... bona combinació !!
Passa't pel meu bloc que hi trobaràs una sorpresa!
Cuinar per als meus
http://cuinarperalsmeus.wordpress.com/

Una abraçada,
Laura

Seguidors