Us deixo una mica de resum fotogràfic de la classe que el dissabte al matí vaig fer a l'Escola de cuina Mireia Carbó , on la la Gemma, del blog La cuina de casa , n'era la professora, i quin luxe de professora!! ens ho va explicar i preparar tan bé que ens van sortir uns pastissos molt bons i més que presentables... jo crec que vam aprovar...altra cosa serà quan els fem en solitari.,.. a la nostra cuina... ella ens ho va posar molt fàcil!
Em va fer molta il·lusió assistir-hi perquè el blog de la Gemma, quan vaig començar el meu blog, el 2008 (una pila d'anys...), va ser un dels primers que vaig conèixer, visitar i comentar, per tant és tot un referent per a mi!
Properament les receptes del carot cake i del lemon pie que vam fer dissabte!
PIZZA ENROTLLADA DE SALMÓ, GORGONZOLA I NOUS
Ingredients
360 g de farina de força
200 ml d'aigua tèbia
1sobre de llevat sec
1 c/s d'oli d'oliva
1/2 c/c de sal
Un paquet de salmó fumat
1 llauna d'anxoves
Tomàquet fregit triturat
Orenga
1 paquet de 4 formatges
1/2 paquet de mozzarella ratllat
Elaboració
En un bol gran posem la farina, la sal i el llevat, i barregem bé. En un altre bol tenim l'aigua tèbia i l'oli i ho anem incorporant a la barreja de farina, amb una mà anem integrant tots els ingredients i amassant fins a tenir una bola ben fina. engreixem un bol , hi posem la massa i tapem amb film, reservem en un lloc càlid fins a que dobli el seu volum (2 h aprox.) si no tenim temps, podem encendre el forn a 40º, apagar-lo i posar el bol dins el forn (apagat), això accelerarà la fermentació. Un cop ha doblat el volum la posem a la taula o marbre prèviament enfarinat i amassem una mica per a traure l'aire, amb l'ajuda d'un corró l'estirem, primer costa una mica perquè s'arronsa, li donem forma de rectangle, més o menys. anem posant els ingredients que hem triat, començant pel tomàquet, orenga, formatges...l'enrotllem i tallem porcions que anirem col·locant en una safata prèviament pintada amb oli, deixem una mica d'espai entre els tall perquè ha de fer una segona fermentació, uns 30 minuts. Passada aquesta segona fermentació pintem amb llet per sobre i courem al forn amb l¡opció d'alt, baix i ventilador, si el forn no ens ho permet, ho fem amb el de baix i després una mica de dalt per a que quedi daurada, sempre amb el forn preescalfat, i coem durant uns 30 minuts.
c/c= cullera de cafè
c/s= cullera sopera
Classe amb la Gemma Clofent a l'Escola de cuina Mireia Carbó. Dissabte 14/11/2015
5 comentaris:
Quina bona pinta i uns ingredients boníssims!
Es una forma diferent de presentar la pizza, queda molt vistosa i amb el teu farciment, molt bona.
Qué bé anar a la classe que va fer la Gemma, segur que va ser mplt profitosa, ella es una bona mestra i tú una bona alumna.
Petons.
amb una mestra així...aquesta pizza té una pinta excel·lent!! si pogués atravessar la pantalla....petons
Una buena y enrollada manera de comer una pizza.Pinta muy apetecible.Estoy seguro que con lo que aprendiste seguro que lo harás igual que si estuviera la Gemma delante tuyo.Todo un referente para mi también la Gemma.
petons
bonissima, té una pinta excel.lent!!!, hmmmm
Publica un comentari a l'entrada