5 de febrer de 2016

TRUITA DE MONGETES I BOTIFARRÓ


Quin sopar el d'ahir!! què bo! truita de patates, truita de mongetes de Santa pau amb botifarra negra o botifarró com aquesta, Botifarra d'ou i pa amb tomàquet! i de postres coca de llardons. Un sopar ben gras que avui haurem de cremar...! L'havia fet d'altres vegades amb botifarra negra però trobo que amb botifarró de ceba i pinyons està més bona.
Amb aquesta truita participo al HEMC # 71, organitzat per Le bon vivant i dedicat en aquesta ocasió a les boníssimes llegums!! què no faltin mai a la nostra cuina!!
Més a baix us deixo les fotos de les coques de llardons d'aquest any!
HEMC #71 - Legumbres
TRUITA DE MONGETES I BOTIFARRÓ
Ingredients
250 g de mongetes de Santa Pau
1-2 botifarrons de ceba i pinyons
3 ous
All i julivert
Preparació
En una paella posem una mica d'oli i l'all picat petit, vigileu que no es cremi, afegim el botifarró tallat a rodanxes, donem unes voltes, incorporem les mongetes i el julivert picat, remenem una mica i col·loquem bé el botifarró, que quedi repartit. Afegim l'ou batut amb una mica de sal, i fem la truita, cuita al nostre gust!


6 comentaris:

El pare ha dit...

Una bona proposta per al dijous gras.
Jo ho havia fet amb cigrons enlloc de mongetes, segur que el resultat és espectacular.
Una abraçada.

Bruixes a la cuina ha dit...

Apa que bona aquesta truita! La meva mare en feia una de molt semblant amb botifarres de perol que era per morir-se!! Boníssima! I aquesta teva té la mateixa pinta! Genial!!
Una abraçada

LA COCINERA DE BÉTULO ha dit...

Doncs si que ha d'estar bona aquesta truita, ben contundent i plena de sabor.
Jo ahir la vaig fer de carxofa també molt bona.
Petons.

lolines ha dit...

molt bona aquesta truita, a casa la fem amb botifarra d`ou i mongetes.

La Cuina de l'Olga ha dit...

Quina riquesa gastronòmica que tenim!!! La truita....impressionant!
Petons,
Olga

ISABEL ha dit...

Una bona celebració del dijous gras.
Petonets

Seguidors