Quin sopar el d'ahir!! què bo! truita de patates, truita de mongetes de Santa pau amb botifarra negra o botifarró com aquesta, Botifarra d'ou i pa amb tomàquet! i de postres coca de llardons. Un sopar ben gras que avui haurem de cremar...! L'havia fet d'altres vegades amb botifarra negra però trobo que amb botifarró de ceba i pinyons està més bona.
Amb aquesta truita participo al HEMC # 71, organitzat per Le bon vivant i dedicat en aquesta ocasió a les boníssimes llegums!! què no faltin mai a la nostra cuina!!
Més a baix us deixo les fotos de les coques de llardons d'aquest any!
TRUITA DE MONGETES I BOTIFARRÓ
Ingredients
250 g de mongetes de Santa Pau
1-2 botifarrons de ceba i pinyons
3 ous
All i julivert
Preparació
En una paella posem una mica d'oli i l'all picat petit, vigileu que no es cremi, afegim el botifarró tallat a rodanxes, donem unes voltes, incorporem les mongetes i el julivert picat, remenem una mica i col·loquem bé el botifarró, que quedi repartit. Afegim l'ou batut amb una mica de sal, i fem la truita, cuita al nostre gust!
6 comentaris:
Una bona proposta per al dijous gras.
Jo ho havia fet amb cigrons enlloc de mongetes, segur que el resultat és espectacular.
Una abraçada.
Apa que bona aquesta truita! La meva mare en feia una de molt semblant amb botifarres de perol que era per morir-se!! Boníssima! I aquesta teva té la mateixa pinta! Genial!!
Una abraçada
Doncs si que ha d'estar bona aquesta truita, ben contundent i plena de sabor.
Jo ahir la vaig fer de carxofa també molt bona.
Petons.
molt bona aquesta truita, a casa la fem amb botifarra d`ou i mongetes.
Quina riquesa gastronòmica que tenim!!! La truita....impressionant!
Petons,
Olga
Una bona celebració del dijous gras.
Petonets
Publica un comentari a l'entrada