6 de maig de 2016

ROQUES DE XOCOLATA, AMETLLA I PANSES

Fa uns dies va ser l'aniversari d'un acompanya i li vaig portar aquesta caixeta de roques de xocolata, ametlla i panses. Amb les presses les fotos no han quedat gaire bé, però si que estaven boníssimes! Tenia ametlla trossejada, unes panses de corinti rondant per l'armari i xocolata sempre n'hi ha al rebost, el resultat un munt de mossegades delicioses! Les podem fer amb qualsevol fruit sec, nous, avellanes, pipes, cereals ... i qualsevol fruita deshidratada, com orellanes, taronja, cireres..., ja veureu què bones són! En trobareu unes altres, que també us agradaran AQUÍ  (primer bloc de comacasa-res).
Que tingueu bon cap de setmana!
ROQUES DE XOCOLATA, AMETLLA I PANSES
Ingredients
250 g de xocolata negra 70%
250 g d'ametlla trossejada o filetejada crua (podeu camprar-la sencera i picar-la amb un  ganivet, si és Marcona més bona)
200 g de panses de Corint o sultanes (que no tenen llavors)
Sal rosa (o normal)
Elaboració
Tallem o piquem la xocolata  i la fonem al bany maria. Un cop desfeta l'aboquem en un bol més gran i hi anem afegint l'ametlla i les panses, barregem bé, que l'ametlla i panses estiguin  . Les quantitats d'ametlla i panses és orientativa, s'han d'anar afegint fins que tinguem una massa prou compactada per a fer les roques. Amb una cullera anem de la barreja i fem muntanyetes, les anem col·locant sobre paper especial de forn. Deixarem que  es refredin a temperatura ambient, les guardem en una caixa ben tapades i reservem a la nevera, fresquetes estan més bones (pel meu gust).

10 comentaris:

sandra/ josemaria ha dit...

HUMMMMMMMMMMMMMMM QUE BO

LA COCINERA DE BÉTULO ha dit...

Si, fresquetes estàn més bones, jo també les faig sovint, a casa agraden i si les veu la meva neboda acaba amb la teva caixa.
La teva companya estarí ven contenta al rebre aquestes roques.
Petons.

La Cuina de l'Olga ha dit...

Uuuuuoooo!! Roques!! Una gran delícia "xocolatera"!! Un vici!
Petons i bon cap de setmana,
Olga

Dolors Besalu ha dit...

Uaaaaala!!!! Què tindrà la xocolata que la veiem i ens torna a tots lirets??! Que xules aquestes roques! Amb les panses... no ho tenia present, la veritat. Ho trobo interessant! :) El que sí tenia molt clar era el cruixent de les ametlles: un vici!
Petons reina!

Palmira http://comeconmigoelblogdepalmira.over-blog.es/ ha dit...

amb xocolate i fruits secs, això tant sols em pot viciar!
Genials per a fer amb nens a més!
Petons i bon cap de setmana,
Palmira

Amb les mans a la massa ha dit...

Mmmm, me'n guardes una???
Clara

ISABEL ha dit...

Quina temptació les roques de xocolata!!!!!!
Hummmmmmmm!!!boníssimes.
Un petó
Isabel

M Glòria ha dit...

Quan vulguis, aquí tb s'accepten capsetes plenes de llepolies com aquestes!!!
Que boneeeees
Ptnts
Glòria

Roser Font ha dit...

brutals!! són un viiciii!! petons

Joaquina ha dit...

Mai m´he animat a fer-les i fan un goig que enamoren. M´apunto la recepta. Petons,

Seguidors