4 de juliol de 2016

MIL FULLS AMB TRUFA I GERDS

Tenir pasta de full a la nevera és gairebé obligatori... bé, per a mi és imprescindible! Ens soluciona un imprevist, ja sigui per fer en dolç com o salat. En aquest cas van ser les postres d'ahir que com el sol no va voler sortir en tot el matí, vaig retirar abans de la platja i en un no res mireu quines postres més bones! Aquest mil fulls de trufa i gerds que més fàcil de fer no pot ser...el podem farcir amb nata, trufa, crema, gelat...i segur que el resultat no us decebrà.
MIL FULLS AMB TRUFA I GERDS
Ingredients
1 planxa de pasta de full
Nata per a muntar, mínim 35% MG
Gerds ( o la fruita que tingueu, o cap)
Sucre llustre
Preparació
Preescalfem el forn a 200º
Folrem la safata del forn amb paper especial de forn, hi col·loquem la pasta de full. l'empolsinem amb sucre llustre, una capa fina (però que quedi ben emblanquinada), punxem una mica i l'enfornem durant 25 minuts. Si veieu que s'infla molt podeu obrir el forn i punxar-la per a que s'abaixi una mica, però si queda bufada també queda bé. Vigileu que no es cremi, doncs el sucre es desfarà i caramel·litzarà, si cal tapeu-la amb papar de plata. quan ja es cuita la retirem del forn i deixem refredar una mica. amb un ganivet de serra la tallem en tres parts iguals i deixem refredar del tot.
Muntem la nata amb una mica de sucre, Quan gairebé està muntada hi afegim xocolata en pols (jo de la Valor) i continuem muntant, vigileu que la nata arriba un punt que es talla si es munta massa.
Omplim una mànega pastissera i reservem a la nevera.
A l'hora de servir muntem el mil fulls, posem una part de la pasta de full, omplim amb la trufa i gerds, tapem amb una altra part de pasta de full, tornem a farcir amb trufa i gerds, finalment tapem amb l'ultima part de pasta de full (haurem reservat la més bonica...), i servim.
Per tallar feu servir un ganivet de serra.

11 comentaris:

lolines ha dit...

Amb la pasta de full, es poden fer cosetes bonissimes, con aquesta que has preparat tú.

LA COCINERA DE BÉTULO ha dit...

Fàcil de fer, però trobo que encara es més fàcil de menjar, oi?
Petons.

Sussi Aracuina ha dit...

ES veu deliciós!!! jo també faria un mos!

Roser Font ha dit...

aquest és el típic postre de diumenge que mai falla!!! m'encanta la pasta de full!! petons

Eva Macià ha dit...

Tenir pasta de full a casa meva és obligatori! mira que m'ha salvat vegades, eh? m'apunto la teva proposta, bona bona! un petó!

Merchi ha dit...

Trufa y frambuesa..uhmmmmmmm que delicia, hija. Estas milhojas han tenido que estar de vicio total.

Besinesss

Amb les mans a la massa ha dit...

Ja ho pots ben dir. Un súper postre exprès!!!
Clara

Palmira http://comeconmigoelblogdepalmira.over-blog.es/ ha dit...

Quin joc dona la pasta de full, oi?!
Unes postres genials, per quedar com una reina i amb poca feina, m'encanta!
petons
Palmira

La Cuina de l'Olga ha dit...

Jo faig com tu! Sempre tinc pasta de full a la nevera!
Ara...no he fet mai unes postres tan impressionants com aquestes teves!
Petonets,
Olga

Anna Pigarda ha dit...

És un gran invent la pasta de full. I tan quedat unes postres ben espectaculars!!! De mestre pastisser cap amunt!! Petonets!

ISABEL ha dit...

La pasta de full, treu de qualsevol compromís, tant per salat com per dolç.
Un bon postre!!!!!
Petons

Seguidors