ÍNDEX DE RECEPTES

18 d’abril del 2017

MONES 2017

 Com podeu veure, a comacasa-res, som de xocolata!!! fins i tot els més peques de la casa apunten ser-ho... al Joan li encanta...La intenció era que una de les mones fos una Sara però quan les guarníem ja era tard i no podíem fer soroll amb la batedora elèctrica, així que van acabar totes al nostre gust...
Pel pa de pessic vaig fer la recepta que vaig provar fa uns dies, dons entrades anteriors a aquesta, em va agradar molt quan el vaig provar i no va fallar, molt esponjós i fi. Recepta AQUÍ
Us poso només com fer la cobertura.
Ah! el farcit d'aquestes mones és de melmelada de taronja i poma, que us dec la recepta!! La combinació va resultar súper bona!!
COBERTURA DE XOCOLATA
Ingredients
150 g de xocolata fondan
150 g de nata líquida
75 g de mantega
Posem els tres ingredients en un bol i desfem al bany maria, a foc mig, anem remenant i quan la xocolata ja està desfeta, retirem del foc i continuem lligant la crema de xocolata,m primer sembla que no es lliga, però finalment aconseguim una crema ben fina. -treballem una mica més, remenant, poer a que perdi temperatura, es bo que estigui a uns 37º, i ens quedarà una capa ben brillant.
Posem el pa de pessic ja preparat, si el feu farcit que ho recomano, damunt d'una reixeta, a sota d'aquesta un plat per a recollir la xocolata que caigui, només ens cal abocar la crema  de xocolata per sobre de manera que no ens la calgui ni tocar, només inclinar una mica la reixetant per a que caigui cap al voltant, si veiueu que queda algún lloc sense, amb una espàtula n'hi posem. Ens quedarà una capa uniforme a tota la superfície.
I a decorar-la al nostre gust!!
Recomano que el pa de pessic el banyeu amb un almívar t/t (100 aigua-100 sucre i licor opcional) sempre queda més bo, li dona ´humitat i aguanta una mica més.

5 comentaris:

Cristina ha dit...

Molt mones!! Fins ben aviat!

LA COCINERA DE BÉTULO ha dit...

Ja es nota que la xocolata us agrada, hehehe. Un bon surtit de Mones ben bones.
Petons.

Palmira POM ha dit...

Com que la xocolata us agrada?! No m'ho imaginava :o)
Unes mones ben maques i a més amb melmelada, que així m'agraden més!
No hi ha res millor qu'una mona feta a casa amb amor!
Petons
Palmira

La Cuina de l'Olga ha dit...

Que boniques, Teresa! Jo també he fet unes quantes....molt diferents.
Desitjo que hagueu passat una bona Pasqua!
Petonets,
Olga

Bruixes a la cuina ha dit...

Quines Mones mes mones Teresa!!!
I quina feinada! :) Però val la pena l'esforç, oi? Quan veus la cara dels que les reben... I amb xocolata!!! De veritat? Si la xocolata no agrada a pràcticament ningú!! ;D El toc de melmelada segur que ajuda a fer-les exquisites i les fa una miqueta més lleugeres al paladar. M'agraden!!
Petons

Seguidors