ÍNDEX DE RECEPTES

1 d’octubre del 2018

BROWNIE SENSE SUCRE



A comacasa-res som llaminers... sobretot jo... però ara ho he de vigilar... per hi ha algú que no en pot abusar. Mai hagués dit que poguessis fer un brownie sense sucre... i veu.lo aquí!! i a més a més boníssim!!! Podem substituir el sucre de moltes maneres, ja sigui amb productes elaborats o be naturals com en aquest cas, que la dolçor l'aporta uns dàtils sense sucre afegit, naturals, ah! i sobretot, que la xocolata tampoc porti sucres afegits! Tenim la gran sort que avui en dia ja trobem molts productes que com la xocolata no en porten d'afegit, com la negra 100% , o estan endolcits amb productes naturals.
El que si faré quan el torni a fer és posar-hi un mica més de xocolata... i no coure'l tant... per a què quedi encara més humit...
Us agradarà!!
BROWNIE SENSE SUCRE
Ingredients
150 g de xocolata amb percentatge al de cacau (90% o pur) (la propera vegada Een posarè 200g)
1 tassa de dàtils sense os
2 ous 
50 g de farina integral ( o altra farina, civada p.e.)
1 c/p de canyella en pols
Un grapat de nous 
Pessic de sal
Motlle quadrat, d'uns 23x23, si és més gran dobleu quantitats
Preparació
Preparem el motlle, el podem folrar amb paper de forn o bé l'engreixem. Amb paper de forn va molt bé per a desemmotllar-lo.
Desfem la xocolata al bany maria i reservem
En un robot triturem els dàtils i hi afegim la resta d'ingredients, excepte les nous i la xocolata.
Ho aboquem en un bol i hi afegim les nous trossejades i la xocolata, amb una espàtula barregem bé fins a integrar-ho tot. 
Aboquem la barreja en el motlle i coem al forn preescalfat a 180º durant 25-30 minuts. 

c/p. cullera de postres
Ho vaig veure a Postres para diabèticos/postres sin azucar






4 comentaris:

LA COCINERA DE BÉTULO ha dit...

Veig moltes receptes que fan servir els dàtils en comptes del sucre.
T'ha quedat un brownie de 10 Teresa.
Petons.

Palmira POM ha dit...

Els dàtils són molt útils per qui no vol fer servir sucre però tot i així són bombes calòriques :o)
Però com es un brownie no passa res jejeje
Petons!
Palmira

La Cuina de l'Olga ha dit...

Gran recepta que ens portes!
Petonets,
Olga

María ha dit...

Q puntaza querida amiga tiene q ser una explosion de chocolate digno de tomar. Mil besicos princesa

Seguidors