ÍNDEX DE RECEPTES

20 de maig del 2019

PASTÍS DE MOUSSE DE XOCOLATA


Feia dies que no ens trobrebavem per dinar tota la colla... així que les postres no podien fallar... després de mirar i buscar vaig triar aquest pastís de mousse de xocolata i ho vam endevinar!!
Fàcil de fer i amb ingredients que a casa no hi falten mai... Estava súper bo! De ben segur a repetir !!
La recepta original és de Nestlecocina.es, jo li vaig fer alguna que altra coseta diferent...
PASTÍS MOUSSE DE XOCOLATA
Ingredients
340 g de xocolata, xocolata postres negra i postres amb llet de Nestlé, meitat per meitat... ( a la recepta original era només amb llet)
150 g de galetes (les que us agradin, jo també les vaig posar de xocolata sense sucre)
75 g de mantega
600 ml de nata per a muntar (mínim 35% MG)
4 fulles de gelatina
Motlle de 20 cm (per a que us quedi ben alt...)
Preparació
Folrem la base i laterals del motlle amb paper especial de forn. Engreixem una mica amb mantega, que ens ajudarà a que quedi ben posat.
Fonem la mantega i la barregem amb les galetes triturades. Repartim la barreja per la base del motlle, amb l'ajuda d'una cullera o el cul d'un got fem que quedi uniforme i ben repartida, reservem a la nevera.
Posem la gelatina a hidratar en aigua freda 5 minuts.
Posem 200 ml de la nata en un cassó a foc baix, quan arrenqui el bull l'aboquem damunt la xocolata picada que tindrem preparada en un bol, deixem dos minuts i amb una espàtula anem remenant fins a tenir una barreja ben fina, primer sembla que no s'integri bé, peròi ja veureu com us va quedant una barreja ben fina i homogènia.
Escorrem la gelatina hidratada a la barreja de xocolata, remenem bé per a que es desfaci bé.
Muntem la nata i l'anem incorporant a la barreja anterior, amb moviments envoltants, si amb l'espàtula veieu que costa podeu fer-ho amb el batedor manual. Quan tinguem la barreja esponjosa i ben fina l'aboquem dins el motlle, donem uns copets per a que quedi uniforme i la reservem a la nevera fins el moment de decorar i servir.
Es desemmotlla fàcilment!!
Es millor fer-lo el dia abans!!





2 comentaris:

María ha dit...

Esto es un señor pastel para los amantes del chocolate como es mi caso una verdadera maravilla me ha encantado. Mil besicos cielo

Palmira POM ha dit...

Quina meravella de pastís!
Petons.
Palmira

Seguidors