ÍNDEX DE RECEPTES

18 d’octubre de 2022

SOBRASSADA VEGANA



Si la proveu... repetireu!!! una sobressada vegana molt i molt bona!!! 
Jo ja l'he fet varies vegades i té molt d'èxit!!
SOBRASSADA VEGANA
Ingredients
100 g de tomàquets secs
60 g d'anacards sense torrar ( ametlles, avellanes, pinyons...)
1 c/c de pebre vermell de la Vera
60 g d'oli d'oliva
Una  mica d'aigua d'hidratar els tomàquets
Sal i pebre al gust
Preparació
Primer que res hem d'hidratar els tomàquets secs en aigua calenta durant uns 20 minuts
Escorrem els tomàquets i posem tots els ingredients en el got del robot que tingueu, o picadora. 
Triturem molt bé dins a tenir la textura que agradi. Si cal, si esta molt seca la barreja hi afegim una  mica d'aigua d'hidratar els tomàquets.
Reservem en un taper a la nevera, al cap d'unes hores estarà més bona...
Ben fàcil!!!



 

Seguidors