4 de desembre de 2009

Pa de pessic de llet condensada



Aquesta recepta tan requetebona i fàcil la vaig treure del bloc Food & Cook.
És un pa de pessic molt senzill de fer, queda una textura molt compacta, suposo que per la llet condensada. Nosaltres el vam acompanyar amb melmelada, però sucat al cafè amb llet per esmorzar, està boníssim!


Aquest pa de pessic el va fer la meva filla Laura, que s'està tornant una bona pastissera!

Ingredients

120 gr. de farina
4 Ous
Llevat
400 gr. de llet condensada
50 gr. de mantega

Desfem la mantega i la deixem refredar. A continuació, barregem tots els ingredients en un bol vigilant que no quedin grumolls. Ho aboquem al motlle, prèviament engreixar i enfarinat, i ho introduïm al forn preescalfat a 180º, durant 30 minuts o fins que veiem que està cuit (el punxem, si l'agulla surt neta serà senyal que ja està cuit)

El deixem refredar i el desemmotllem. Ja està llest per cruspir-se’l!

Seguidors