9 de juliol de 2010

PASTÍS DE TONYINA



Després d'uns dies de desconnecció obligada, aquestes tecnologies quan s'espatllen, et fan anar de cap... us deixo les dos últimes receptes! comencem vacances!!! tot i que la cuina de comacasa-res no tanca!!!

Aquest pastís té molt d'èxit! sempre que el faig no en queda ni les engrunes!!
Tenir-lo preparat i acompanyat d'una amanida ens arregla el sopar d'una nit calorosa!

PASTÍS DE TONYINA

Ingredients

1 paquet de pa de motlle (millor sense crosta, si n té l'hem de traure)
2 llauns de tonyina (de 150 g)
1 pot de tomàquet triturat i fregit
Maionesa ( en aquest cas millor de pot, però bona)
Olives

Preparació

Folrem la base del motlle que haguem triat (millor desemmotllable) amb el pa de motlle, suquem amb el tomàquet, seguidament repartim una llauna de tonyina, cobrim amb maionesa, reparti, olives farcides talladetes i tornem a cobrir amb pa, tornem a repetir de repetir com abans, tomàquet, tonyina, maionesa, olives i pa, fem una  mica de pressió i reservem a la nevera (si tenim un pes, o un plat a la mida li posem a sobre perquè quedi més compactat.
A l'hora de servir posem una capa per damunt de salsa rosa, que farem amb maionesa i tomàquet, i el guarnim al nostre gust amb els ingrredient que ens agradin.



2 comentaris:

Visc a la Cuina ha dit...

Una altra recepta boníssima per a la calor, vagi bé!

Anònim ha dit...

HOLA NOIA, PENSAVA QUE ESTAVES DE HOLIDAYS ABSOLUTES, AQUEST PASTIS ESTA MOLT BO I T'ARREGLA UN SOPAR D'ESTIU.

Seguidors