1 de juliol de 2010

OUS FARCITS


Aquest ous els acostumo a fer per l’aperitiu. A casa els agraden molt !
Aquesta serà, doncs, la meva aportació a l’ HEMC 46 d’aquest mes, dedicat a les delícies per a festes, proposta que ens ve del bloc “Tentaciones para todos”.
La quantitat d’ous i d’ingredients dependrà de quants serem o volem fer. Jo acostumo a fer un mig ou per persona, però se’n menjarien més...
hemc # 46 - delicias para fiestas


OUS FARCITS

3 ous durs
Una llauna de tonyina amb oli
Olives farcides
Maionesa


Primer que res posem els ous a bullir amb aigua i sal, des de que comença a bullir contem 10 minuts i ja els tenim al punt.
Els pelem i partim per la meitat. Reservem dos mitjos de rovell. La resta de rovells els barregem amb la tonyina i un cullerada de maionesa, anem omplint les meitats de les clares, que quedin ben plenetes.
Posem una culleradeta de maionesa per sobre, i hi ratllem els rovells que havíem reservat, que quedi ben repartit per sobre dels ous farcits.
Tallem les olives farcides per la meitat i en posem a sobre de cada ou.
Si us agrada el pebrot del piquillo també podeu posar-n’hi  una tira per sobre a cada ou.

14 comentaris:

starbase ha dit...

La meva super-xermaneta és especialista en aquest plat. Ho té totalment apamat i li surten de 'lúju' :P

I a mi així fresquets m'encanten!!

la cuina de l'estany ha dit...

Ohh Teresa, quina bona cara que fan aquests ous, jo m'els menjaría per sopar.

Visc a la Cuina ha dit...

Una gran recepta, senzilla i saborosa!

Gemma ha dit...

Una recepta senzilla i que fresqueta a l'estiu ve molt de gust. Per a un aperitiu de festa, ja ho crec!
Encara no havia mirat l'HEMC d'aquest mes... a veure si penso una ona recepta :)

MaryLou ha dit...

Boníssims!!! a casa els hi encantan i m'ho demanen tan aviat comença la calor.
Petonets

Rosa Soler ha dit...

Hola!!
A casa els fan afegint enciam i tomàquet molt trinxats a la barreja de tonyina i ou.
GENIALS per l'estiu.
SALUT!!
Rosa

ANNAFS ha dit...

Jo també els faig així i a les meves filles els agraden molt, i és que són bons i ara que fa calor i no van vé les coses fresquetes, encara més..

Dolorss ha dit...

Que bons fresquets de la nevera!!!!
Bon plat de festa .

Petons

Fem un mos ha dit...

Uns entrants força bons, a casa cauen mes de mig per persona, jejeje
Petons

El Oteador de los Mercados ha dit...

Uns ous bé rics per a aquesta època de calors.

Teresa ha dit...

Per problems informàtics fa dis que estic desconectada!! gràcies pels vostres comentaris!
petons! i bon estiu!

Patricia ha dit...

Qué buena pinta, además muy fáciles de hacer.
Muxus

Mandarina ha dit...

¡Qué ricos parecen! Un buen plato para comer en un entremes de verano, :)

crismas ha dit...

Un placer haber encontrado tu cocina; me quedo deleitandome con tus recetas.
Saludos crismas

Seguidors