Aquest Nadal hem van regalar un llibre de rebosteria per a Thermomix, bé, vaig deixar caure que m’aniria bé..., i va caure!. Només l’havia fullejat, però d’entrada aquest gelat em va agradar... ja sigui perquè era un gelat, que m’agraden... o per la xocolata...que encara m’agrada més. Em va cridar l’atenció que portava poc sucre, i llet en lloc de nata, com normalment els he fet i que sembla ha de ser més greixós. Vaig pensar que no seria tant calòric ... i una bona manera d’acabar el dinar del diumenge que sempre és més suculent...
Va quedar un gelat molt bo, amb el punt just de xocolata, ens va agradar tant als molt xocolaters, com als no tant xocolaters. Jo vaig posar xocolata Valor, cacau pur en pols, i ja dic, va quedar molt bo!
GELAT DE XOCOLATA
Ingredients
- 4 rovells d’ou
- 120 g de sucre
- 35 g de xocolata, pot ser blanca, negra, amb llet...(jo vaig posar-la de la Valor, en pols)
- 500 ml de llet (millor sencera)
Preparació:
Pesem tots els ingredients i els posem tots en el got de la TM, . Programem 8 minuts a velocitat 7, temperatura 90º. Acabat el temps, aboquem la barreja en un bol i posem al congelador. Cada mitja hora aproximadament, hem de remenar-ho amb una forquilla, ho farem tres o quatre vegades, perquè no cristal•litzi i resulti un gelat ben cremós!
De manera tradicional no se dir-vos , perquè no l’he fet mai, i com que porta llet en lloc de nata, no us puc assegurar que batent amb un altre tipus de batedora elèctrica, i la llet tèbia, donaria bon resultat.
11 comentaris:
Bueno tu ves haciendo recetas como esta del libro que yo ya me encargare de copiarlas y con tu permiso disfrutarlas.
Bon gelat y bastante lait que es importante
Peto
miquel
Tens una cullera a mà? Li ficaria ara mateix!
Je,je!! Jo també tenc aquest llibre i és fantàstic...Aquest gelat te una bona pinta...mmmm! Un petó, Paula
M'encanten els gelats, a l'hivern també!!!! Aquest llibre serà molt pràctic, ja ho veuràs ;)
Os3!!!si ara tingués una culleradetaa..... Mmmmmm
Petonets
Mmmm, que bó. Jo m'he animat a fer gelats, no n'havia fet mai i ara no hi ha setmana que no en faci.
Una abraçada
Qué bo!!! T'ha quedat de profesional!!!
Petonets
Un gelat de gelateria... i de xocolata, per mi el millor del món! L'autèntic . Petonets,
La thermo és bona per aquestes receptes, el gelat té un aspecte de ser deliciós!!! petonets
No hi a com un bon gelat fet a casa, ara mateix em menjaria un bon plat
Petons
Encara en queda? vinc ara mateix! ;)
Petonets i bon diumenge!
Publica un comentari a l'entrada