Mare de déu senyor! quin bé de déu de tortell! us ha quedat genial.
Qué bons els tortells fets a casa, molt millor que els comprats.Es veu perfecte.Petons.
Que maco que t'ha quedat i el slide que has fet amb el pas a pas, està molt bé :)
magnífic tortell, teresa, segur que el dinar d'avui ha estat genial!
HOLA TERESA SOC LA CARMEN D'ISONA MOLT BE EL TORTELL FA PINTA DE MOLT BO.I LA TM COM VA..BON ANY.JA ENS VEUREN AVIAT..
Hola Teresa!Quina passada... encara que dona molta feina, val la pena, quan veus aquest tortell tan maco oi?Espero que els Reis s'hagin portat molt bé! Petons,
Uaaalaaaa!!!!Quin tortell mare meva; he pensat amn la coca de vidre quan dius que li has tirat un raig d'anis, i tant que li dona gust i brillantor. N'ha quedat? Petons i bon any!!!
Teresa te ha quedado de 10 se el trabajo que da hacerlo pero la recompensa vale la penaBon reis!!!miquel
Tortellaco!! Olé i olé :)))
Hola Vermells, la cocinera de Betulo, Anniki, Manel, Eri!! quan el vaig traure del forn em vaig espantar i tot! vaig pensar que en tindríem per a tot el veïnat... però res, no n'ha quedat gens ni mica!!!Carmen!, quina il·lusió tornar-te a retrobar per aquí!!! com prova l'any??? Ens veiem per Sant Sebastià!!!Dolorss, a la recepta no ho posava, però com dius vaig pensar amb la coca de vidre... (què bona)i la veritat és que millora molt!!Espero que el Reis s'hagin portat bé amb tots vosaltres!!!petons!
Miquel, la veritat és que està molt bo i t'enorgulleixes de la feina feta, que com dius aquest tortell en porta...Starbase, si, si, tortellazo, ja ho pots ben dir!!! quan el vaig veure dins del forn que anava pujant... pensava que sobresortiria... Va quedar super gran i super bo! va volar! Petons!!
T'ha quedat fantàstic! I enorme, segur que n'heu tingut per repetir ;)A casa el que ens agrada més és el farcit de massapà, je je je...
Hola Gemma! què tal els Reis?? i tant que n'és de bo amb massapà!però hi ha algú que no li agrada i no n'hi vaig posar, però al de l'any que ve n'hi posaré, hi dona un gustet...petons!
T'ha quedat genial!!!!.... com de pastisseria!.GenialPetonets
Qué rico, qué buena pinta. Yo también lo hice, pero... sin la fruta escarchada que no me va nada.Un abrazo y feliz año.
Déu n´hi do! un tortellàs...jo procuraria que em quedés per l´endemà per sucar-lo amb cafè amb llet...quina delícia!
Quin sant Tortell!! t'ha quedat espectacular!!Salut,
Teresa, un tortell preciós! I segur que boníssim! Espero que els Reis es portessin bé. ;)Feliç 2011!
Quina col·lecció de tortells que estic veient! I tots tan ben decorats!Jo me'ls menjaria tots,m perquè la massa de brioix m'encanta!
Hola Teresa!Anava a seguir la teva recepta per a fer la coca de St. Joan d'enguany però m'ha sorgit el dubte... quan llistes els ingredients per la massa hi poses 7,0 gr de mantega. La coma és una errada, oi? Són 70 gr o 7 gr?Gràcies!Marta
Publica un comentari a l'entrada
20 comentaris:
Mare de déu senyor! quin bé de déu de tortell! us ha quedat genial.
Qué bons els tortells fets a casa, molt millor que els comprats.
Es veu perfecte.
Petons.
Que maco que t'ha quedat i el slide que has fet amb el pas a pas, està molt bé :)
magnífic tortell, teresa, segur que el dinar d'avui ha estat genial!
HOLA TERESA SOC LA CARMEN D'ISONA MOLT BE EL TORTELL FA PINTA DE MOLT BO.I LA TM COM VA..BON ANY.JA ENS VEUREN AVIAT..
Hola Teresa!
Quina passada... encara que dona molta feina, val la pena, quan veus aquest tortell tan maco oi?
Espero que els Reis s'hagin portat molt bé! Petons,
Uaaalaaaa!!!!
Quin tortell mare meva; he pensat amn la coca de vidre quan dius que li has tirat un raig d'anis, i tant que li dona gust i brillantor.
N'ha quedat?
Petons i bon any!!!
Teresa te ha quedado de 10 se el trabajo que da hacerlo pero la recompensa vale la pena
Bon reis!!!
miquel
Tortellaco!! Olé i olé :)))
Hola Vermells, la cocinera de Betulo, Anniki, Manel, Eri!! quan el vaig traure del forn em vaig espantar i tot! vaig pensar que en tindríem per a tot el veïnat... però res, no n'ha quedat gens ni mica!!!
Carmen!, quina il·lusió tornar-te a retrobar per aquí!!! com prova l'any??? Ens veiem per Sant Sebastià!!!
Dolorss, a la recepta no ho posava, però com dius vaig pensar amb la coca de vidre... (què bona)i la veritat és que millora molt!!
Espero que el Reis s'hagin portat bé amb tots vosaltres!!!
petons!
Miquel, la veritat és que està molt bo i t'enorgulleixes de la feina feta, que com dius aquest tortell en porta...
Starbase, si, si, tortellazo, ja ho pots ben dir!!! quan el vaig veure dins del forn que anava pujant... pensava que sobresortiria... Va quedar super gran i super bo! va volar!
Petons!!
T'ha quedat fantàstic! I enorme, segur que n'heu tingut per repetir ;)
A casa el que ens agrada més és el farcit de massapà, je je je...
Hola Gemma! què tal els Reis?? i tant que n'és de bo amb massapà!però hi ha algú que no li agrada i no n'hi vaig posar, però al de l'any que ve n'hi posaré, hi dona un gustet...
petons!
T'ha quedat genial!!!!.... com de pastisseria!.
Genial
Petonets
Qué rico, qué buena pinta. Yo también lo hice, pero... sin la fruta escarchada que no me va nada.
Un abrazo y feliz año.
Déu n´hi do! un tortellàs...jo procuraria que em quedés per l´endemà per sucar-lo amb cafè amb llet...quina delícia!
Quin sant Tortell!! t'ha quedat espectacular!!
Salut,
Teresa, un tortell preciós! I segur que boníssim! Espero que els Reis es portessin bé. ;)
Feliç 2011!
Quina col·lecció de tortells que estic veient! I tots tan ben decorats!
Jo me'ls menjaria tots,m perquè la massa de brioix m'encanta!
Hola Teresa!
Anava a seguir la teva recepta per a fer la coca de St. Joan d'enguany però m'ha sorgit el dubte... quan llistes els ingredients per la massa hi poses 7,0 gr de mantega. La coma és una errada, oi? Són 70 gr o 7 gr?
Gràcies!
Marta
Publica un comentari a l'entrada