28 de novembre de 2012

MINI MAGDALENES DE PASTANAGA, COCO I NOUS


La proposta d'aquest mes de  Memòries d'una cuinera està dedicada a les magdalenes.
Encara que molt just de temps, arribem a participar-hi amb aquestes mini magdalenes de pastanaga, coco i nous, que tan bé ens poden anar per esmorzar, berenar, i com són minis, fins i tot per matar el cuquet de la gana que entra de vegades!  
Les acabem de fer fa tot just tres horetes però ja les hem provat... era una temptació massa bona per esperar a demà! boníssimes!
MINI MAGDALENES DE PASTANAGA, COCO I NOUS
Ingredients
500 g de pastanaga
75 g de nous
2 ous
50 g de coco ratllat
1 cllta. de llevat en pols
250 g de farina de rebosteria
225 g de sucre
Pessic de sal
1 cdta. de canyella en pols
1/2 cdta. de vainilla en pols o sucre avainillat
2dl d'oli de girasol
Per al glacejat
120 g de formatge tipus Philadelphia
225 g de sucre llustre
30 g de mantega
Suc de 1/2 llimona
Elaboració
Rentem bé les pastanagues les pelem o rasquem  i les tallem a trossos petits. Les posem en una olla amb aigua i coem fins que estiguin toves. Les escorrem molt bé i les triturem, hem d'aconseguir un puré sec, espés, per tant primer les escorrem bé. Les reservem
Preescalfem el forn a 180º
Tamissem la farina i la barregem amb el sucre, la sal, el llevat, la canyella i la vainilla, barregem bé.
En un bol batem els ous hi afegim l'oli, les nous , que haurem picat un amica, i el coco. Amb l'espàtula barregem bé perquè quedin tots els ingredients ben integrats. Hi afegim el puré de pastanaga i remenem fins teniu una massa homogènia.
Repartim la massa en els motlles de magdalena i enfornem. Coem a 180º durant uns 30 minuts. Per a comprovar si estan cuites, les punxem amb una brotxeta, ha de sortir seca.
Deixem refredar i desmotllem.
Fem la glassa:
Barregem el formatge amb el sucre llustre, 30 g de mantega i el suc de mitja llimona, hem d'aconseguir una barreja fina. Repartim per sobre les magdalenes deixant que caigui una mica pel lateral.
Jo no l'he fet, le substituit per una mica de xocolata, que he desfet al microones.
* recepta de la revista especial Nadal de Lectures de l'any passat

15 comentaris:

Marina A.F. ha dit...

Quina barreja més xula, Teresa!! M'agrada la combinació que has triat. I has explicat molt bé el pas a pas, perquè no ens perdem cap detall! M'agrada molt, la teva proposta magdalenaire!! he he he. Petonets

Roser ha dit...

Oohhh de pastanaga!! molt bones tu!! una idea genial! petons

Gemma ha dit...

Fantàstiques!!!! M'agraden totes les magdalenes i aquestes les he de provar. Una bona combinació. Jo al bloc en tinc un cake amb aquests ingredients i és boníssim.
Feliç dia, guapa!

Maryar ha dit...

Les postres amb pastanaga m'agraden molt, tot i que no fa gaire que els he començat a fer.
Aquesta combinació amb coco i nous ha d'estar molt bona.
Muacs

Gemma ha dit...

La combinació d'ingredients ha de quedar molt bona. I en format mini molt millor així pots repetir sense remordiments ;)

Coses de Llàbiro ha dit...

Digues que si, qui es pot esperar a l'endemà?
Moltíssimes gràcies per participar.

Rhu and Sam ha dit...

Això de fer-les de mida "mini" és un problema perquè te les menges d'un cop i no pots parar, perds el compte, sobretot si fan tan bona pinta com aquestes!

Tast de cuina ha dit...

Teresa!!!!

Quines magdalenes tant fantàstiques! tenen una presentació espectacular!.
Demés segur que amb aquesta combinació d'ingredients.... estan boníssimes!!!

Petonets

Romescaire ha dit...

Ostras Teresa que bona pinta! me comería un par ahora mismo! me llevo la receta a ver que tal! si te gustan los calçots pasate por mi blog! Bsss wapísima.

sandra/ josemaria ha dit...

que bones

Miquel ha dit...

Mots bones Teresa
Peto

Pebre i xocolata ha dit...

Molt bona combinació, semblen molt bones!
Marta

VISCalacuina ha dit...

Que maques, i que bones, les provaré, segur que a casa tindran molt d'èxit!

María ha dit...

Mi querida Teresa que ricas y bonitas te han quedado, me han gustado muchisimo, como todo lo que haces, mil besicos guapa

Judith ha dit...

quina proposta Teresa!!! m'agrada moltíssim, barrejar coco i pastanaga ha de ser genial! gràcies per participar. petonets

Seguidors