Aquest any només he fet la coca de llardons, que no és complicada de fer i queda super bona. Quan la vaig tenir feta, vaig recordar que encara em quedava un pot de cabell d'àngel del que vaig fer, i sense pensar-m'ho vaig fer-ne una altra amb llardons i cabell d'àngel. No sabia ben bé quan i com passar-lo, i mentre estirava la pasta de full anava pensant...al final crec que l'opció triada va estar encertada, l'aspecte de coca coca, i com ja l'hem provat us puc dir que dir que està bona és poc, està boníiiiiiiiissima!!, encara que com sempre, cal que agradi el cabell d'àngel. Com encara queda la revetlla de Sant Pere, i sinó sempre la podem fer, us dic com l'he fet!
Per si voleu treballar...us deixo l'enllaç de les diferents coques que tenim al bloc: Coca de llardons , Coca de Llardons II, Coca de Sant Joan
Ah! si sou el visitant 200.000 ens farà molta il·lusió saber qui sou!! Estem contents amb aquest núm. tant rodó!
BONA REVETLLA!!! I FELICITATS ALS JOANS, JOANES...
COCA DE LLARDONS, CABELL D'ÀNGEL I PINYONS
Ingredients
1 planxa de pasta de full (a mi m'agrada molt la del Lidl)
150 g de llardons (que siguin bons...)
Pinyons
Sucre
Canyella en pols
1 ou
Cabell d'Àngel
Preparació
Preescalfem el fon a 200º
Piquem els llardons i reservem
Damunt d'un paper especial per a forn posem la pasta de full. Empolsinem amb una mica de canyella en pols i repartim per a tota la superfície un grapat de llardons picats, amb el corró l'estirem una mica, aixi els llardons quedaran enganxats. Visualment, podem marcar-ho una mica, dividim la pasta de full en tres parts iguals, a la del centre hi posem cabell d'àngel, una capa fina, tatem amb una de les altres parts, repartim per sobre una capa de llardons i una altra de cabell d'àngel, finalment cobrim amb l'altra part. Pimtem amb ou batut, repartim els pinyonys i ensucrem generosament. Amb una forquilla sellem tot el voltant de la coca.
Coem a 200º durant 20-25 minuts, fins que veiem que està torradeta.
* Per a que els pinyons no es cremin, abans de posar-los, mulleu-los i escorreu-los bé, ja veureu que bé us queden !
15 comentaris:
Soc la 200.022, també es una xifra maca, oi?
Molt bona amb el cabell d'àngel i els pinyons i com es fàcil no cal que sigui revetlla per fer-la.
Petons.
I tant Anna, un núm molt bonic! petó
Molt bona.
Jo també sóc fan de la pasta de full del Lidl, trobo que no hi ha color!
PTNTS
Dolça
No m'agrada el cabell d'angel,però la pinta que té segur que en fa caure en la temptació de provar-ne un trosset, encara que sigui la punteta.
Petonets
Teresa cielo, las dos te han quedado divinas, la de cabello me encanta, con el hojaldre es una combinacion de lo mas acertada. Mil besicos querida amiga
M'agrada el cabell d'angel i m'agraden el llardons, aixi que segur que m'encanta.
Petons
Teresa es una combinación que así juntos no la he probado pero como me gustan todos los ingredientes debe de ser magnifica
peto
Soy más de magdalenas que de cocas dulces, pero ¿por qué no hacer un doblete? Siendo el día que es, no es para menos, ¿no? Un besote y feliz verano.
Per sant Joan no pot faltar mai una bona coca de llardons!
I si porta cabell d'àngel encara millor ;)
mira que son bones totes les coques, pero la de llardons es un classic que mai cansa! petons
La visitant 200.175!!! jeje Quina pinta tenen aquestes coques...només veure-les se'm fa la boca aigua!
No és la meva preferida, però quan l'he tastada bona, bona m'ha agradat moltíssim! Aquesta teva fa una pinta deliciosa!
Marta
Estic saturada de menjar coca... però veient la pinta d'aquesta n'agafaria un altre trosset! Nyam!
Petonets
Sandra
Que bona!!! aquestos dies ens hem ficat les botes amb tanta coca...
Una mes i a mes a mes maravellosa.
Bessets
http://desdelacuinadelhort.blogspot.com.es/
Una coca de lo mes bona y els pinyons torradets estan bonissims.
segur que s'acabaria tota.
Un abraç
Publica un comentari a l'entrada