21 de juny de 2013

MAGDALENES AMB FRUITES DEL BOSC

Tot va ser veure-les fer a la Donna Hay i de cap a la cuina! en mitja horeta tenia fetes aquestes magdalenes, això si, amb l'ajuda de la meva filla Anna, que com ha fet unes quantes pràctiques des de que estic de baixa, està nomenada oficialment com a "ajudant de cuina de comacasa-res"...i com diu ella, ens van quedar més bé que a la Donna...! bones ho són, boníssimes!
MAGDALENES AMB FRUITES DEL BOSC
Ingredients
250 g de farina de rebosteria
125 g de sucre llustre
125 g de llet
125 g d'oli d'oliva
300 g de fruita del bosc (La Donna les va fer amb gerds)
1 ou
2 cullerades de postre de llevat (tipus Royal, 1/2 sobre)
2 cullerades de postre de vainilla líquida
12 cassoletes per a magdalenes (aquestes eren d'una mida més grandeta)
Preparació
En un bol posem la farina, el sucre i el llevat i batrregem bé.
Apartem cap a les vores la barreja, quedant un forat al mig, aquí posarem els ingredients humits, la llet, l'oli i l'ou, amb una espàtula anirem integrant la barreja de farina fins que tinguem una barreja homògènia. És llavors quan afegirem les fruites del bosc (també podeu posar una altra fruita), barrejarem bé, queda una massa consistent i enganxifosa.
Omplim les cassoletes, no ben bé fins d'alt,  si teniu un motlle com el de la foto millor, sinó podeu posar-les en flameres, d'aquesta manera no s'obren els papers i pugen més. Empolsinem amb sucre i coem a 180º-200º durant uns 20 minuts, forn preescalfat.

10 comentaris:

La Cocinera Mileurista ha dit...

Vaya magdalenas tan ricas con el toque de los frutos del bosque que delicia.Besitos.

Roser ha dit...

uff uff....aquesta hora es perillosa! en menjaria una sense gaires miraments! amb fruits del bosc...mmmm..petonets

teresa ha dit...

Que bo!!! Amb eixes frutetes estar per morirse..
Bessets
http://desdelacuinadelhort.blogspot.com.es/

ELS FRUITS SABOROSOS ha dit...

Quines magdalenes tant i tant bones!! les haurem de provar de fer

Gemma Vilabrú ha dit...

Molt bona pinta!!! i felicitats a l'ajudant.
Espero que la baixa no sigui res.
Petons i molt bon cap de setmana, guapa!

Gemma Vilabrú ha dit...

Molt bona pinta!!! i felicitats a l'ajudant.
Espero que la baixa no sigui res.
Petons i molt bon cap de setmana, guapa!

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

Tens una bona cuinera a casa, ves amb compte o et quedaràs sense cuina.
Us han quedat unes magdalenes que fan molt de goig.
Petons.

María ha dit...

Mi querida amiga, tu hija es una artistaza, por que estas magdalenas tienen una pintaespectacular, con el toque de las frutas del bosque tiene que ser un bocado divino. Mil besicos

Gemma ha dit...

Quina bona pinta!
Ara mateix n'agafaria un parell per esmorzar ;)

M Glòria ha dit...

Doncs m'hi tirare de cap, jo també a fer aquesta recepta... i potser la tunejo una mica i en faig un coc!
Ptnts. I bona revetlla!
Dolça

Seguidors