24 de febrer de 2014

COCA FINA DE CABELL D'ÀNGEL

Em quedava un pot de cabell d'àngel del que vaig fer l'any passat, que guardava perquè ja era l'últim... però ahir li va arribar l'hora! Ens va endolcir les postres d'ahir amb una coca tan fàcil , bona i ràpida de fer que si teniu pasta de full a la nevera i un pot de cabell d'àngel, en un no res podeu preparar-la! El resultat segur que us agradarà, si teniu pinyons li donaran un toc cruixent i gustós molt bo! Us deixo l'enllaç del 1r bloc comacasa-res on trobareu la recepta per fer  CABELL D'ÀNGEL
És una bona coca!! queda recomanada!!
Us recordo que podeu mossegar la  meva recepta "Mil fulls de nata, gerds i mores"  AQUÍ  
COCA FINA DE CABELL D'ÀNGEL
Ingredients
1 làmina de pasta de full (en el meu cas de Lidl, per a mi de les millors)
Un pot de cabell d'àngel
1 ou (batut per a pintar la coca)
Pinyons
Sucre llustre
Preparació
Preescalfem el forn a 200º
Folrem la safata del forn amb paper especial per a forn, hi col·loquem la pasta de full, la tallem per a que ens quedi un rectangle, amb la massa que sobra, fem unes tires que, un cop haguem pintat tot el voltant amb ou batut, anirem enganxant a tot el voltant, així ens quedarà tot el voltant de la coca més pujat. En aquest cas no passaria res si no ho féssim, perquè el cabell d'àngel no pot vessar-se, però queda sempre (al meu gust) que quedi tot el voltant més pujat.
Repartim el cabell d'àngel per l'interior de la base.
Pintem amb l'ou batut per sobre la pasta de full. (marc exterior)
Enfornem durant 20 minuts. A mitja cocció afegim els pinyons (si els poseu abans es torren massa)
Quan s'hagi refredat l'empolsinem amb sucre llustre pel voltant.
Recomanacions:
** La pasta de full, per a que pugi bé, quan s'enforna ha d'estar ben freda. Si fa calor i l'hem manipulat  una mica, un cop hem preparat la coca, la posem uns minuts a la nevera.
** Aprofiteu els retalls de la massa per a fer uns llacets ensucrats!  queden boníssim!

15 comentaris:

teresa ha dit...

Un pecat aquesta coca!!
Besets
http://desdelacuinadelhort.blogspot.com.es/

sandra/ josemaria ha dit...

per lleparse els dits

Fem un mos ha dit...

Ummm que bona, es la meva coca ideal !!!!
Petons

Marina A.F. ha dit...

Que bona!! Aquesta setmana també he fet unes postres amb pasta de full i cabell d'àngel, molt semblant a la teva però amb el cabell d'àngel a l'interior. Té un aspecte boníssim, Teresa! Bravo.

ISABEL ha dit...

Quina casualitat, ahir també vaig fer una coca de pasta de full,molt semblada a la teva.
Molt fàcil i de resultats bons.
Teresa podem quedar un dia amb la Maria?.....
Petons
ISABEL

Roser ha dit...

facil i resulton com cap!! m'encanten les coques amb la pasta de full! petons

Dolores-MiGranDiversion ha dit...

Con lo facil que es y es deliciosa!!
Bss

VISCalacuina ha dit...

Aquesta coca no falla mai!

Miquel ha dit...

es una coca que siempre apetece y es riquisima¡¡
peto

Gemma ha dit...

T'ha quedat preciosa, i amb cabell d'àngel casolà segur que molt més bona!

Núria ha dit...

Aquestes coques són boníssimes i ben fàcils de fer! Amb un no res veig que vareu tenir berenar...i us va endolcir la tarda! Una bona idea per aprofitar el cabell d'àngel! Petons

Eva Macià ha dit...

M'encanten els dolços amb cabell d'àngel!! aquesta coca fa molt goig, i me'n vaig volant a mirar la recepta del cabell d'àngel perquè l'altre dia em van donar una carabassa "cidra" per fer-ne!! un petó!

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

Ja m'agrada amb el cabell d'àngel comprat. Si es cassolà molt millor encara.
Petons.

Cristina ha dit...

A tu sempre et queden reserves per fer coques tan bones com aquesta! Es veu deliciosa...i com no!

SUSANNA ha dit...

Hola Teresa guapa tu

Aquesta hora i amb un capuxino, quin berenar més bo, hummm

mil petonets Susanna

Seguidors