10 de febrer de 2014

MIL FULLS DE NATA, GERDS I MÓRES


Concurs Mossegades. Febrer 2014
Les postres d'ahir més fàcils no poden ser, ràpides de fer i si ho tenim preparat només ens cal muntar el plat just abans de servir, i d'un resultat excel·lent! El Mossegades d'aquest mes va de mossegades romàntiques, i la meva aportació serà aquest mil fulls de nata, gerds i mores, que no se si és molt romàntic, mireu-vos-ho com vulgueu..., però us asseguro que està boníssim! cada mossegada és una delícia!! Així que si us ha agradat, podeu mossegar la recepta en aquest enllaç, AQUÍ , es pot votar a partir del 21/02, i si guanyem ho celebrarem! i sinó encantats de participar-hi.
Tenia curiositat per la pasta Wanton, que en alguna recepta i algun cuiner havia vist. És una pasta fresca, també la trobem congelada, de farina de blat i ou, tallada a planxes petites molt fines, i que és molt utilitzada en la cuina oriental. També en podem fer raviolis, empanadilles... que provaré un dia d'aquests, perquè en el paquet n'hi ha una colla!  La podem trobar en qualsevol supermercat, dels que gairebé a cada cantonada n'hi ha un..., de productes orientals.
MIL FULLS DE NATA, GERDS I MÓRES
Ingedients
Pasta Wanton (per a cada mil fulls necessitem 3 plaques)
1/2 l de nata per muntar (35% MG)
Gerds
Móres
(o qualsevol altra fruita del bosc)
Sucre glaç
1 beina de vainilla
Elaboració
A la safata del forn posem paper especial per a forn, hi anem col·locant les plaques de pasta i les empolvorem amb sucre glaç. Amb el forn preescalfat les coem durant uns 5 minuts, vigileu perquè de seguida es cremen. les traiem del forn i deixem refredar. Les podem fer abans i tenir-les preparades (no s'estoven).
Tallem la beina de vainilla pel mig i amb la punta d'un ganivet rasquem les llavors , les afegim a la nata que tenim en un bol (ha de ser ben freda) i la muntem. Reservem a la nevera.
Muntem els mil fulls (que ens quedem curts, eh?..)
Posem una cullerada de nata en una de les galetes de pasta wanton, per sobre hi repartim móres, tapem amb una altra galeta i repetim amb nata i gerds, tapem i acabem amb móres o gerds, al nostre gust.

Espero que us agradi!!! i em mossegueu molt!!
(font: Donna Hay)




17 comentaris:

sandra/ josemaria ha dit...

hummmmmmmmm quina delicia

Catieu ha dit...

Vaig veure la recepta al Canal Cocina mentre la preparava la Donna Hay i la vaig posar directe a pendents. Ha de ser no bona, boníssima!!! Ja està la primera de la llista de la compra del super.
Petonets i sort al concurs ;-)

Roser ha dit...

bona idea utilitzar la pasta wonton!! m'agrada la pinta que te aquest postre de festa! petons

Miquel ha dit...

Teresa una buena idea utilizar la pasta wonton en esta receta y asi queda un mil hojas sensacional fino y crujiente¡¡
Bona setmana
Peto

Dolores-MiGranDiversion ha dit...

Muy buena opcion, facil y riquisima
Bss

María ha dit...

Mi querida Teresa, que preciosidad de milhojas , ademas de faciles te ha quedado un postre de lo mas rico y apetecible, con esas moras que me encantan, aunque viniendo de ti sabes que todo lo que haces es de mi gusto. Mil besicos amiga

Marina A.F. ha dit...

M'ha agradat molt, l'ús que has donat a la pasta wanton. Jo encara no l'he provat d'usar, però veig que com l'has fet tu deu ser ben cruixent, només l'havia vist cuita. Així que... ho intentarem fer aviat! Petons

Fem un mos ha dit...


Ta quedat un mil fulls espectacular, sort en el concurs.
Sempre l’he fet servir bullida, una fantàstica idea coure-la així
Petons

Gemma ha dit...

UNa recepta super original i visotsa!
Mai he cuit la pasta wonton al forn directament... em sembla molt bona idea, ho provaré ;)

Núria ha dit...

Quina delicia de recepta!! I la presentació és preciosa!! Petonets

Eva Macià ha dit...

Quin mill fulls més bo!! és una combinació deliciosa, el contrast del dolç de la nata amb els gerds m'encanta!! Un petó!

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

Serà romàntic segons amb qui comparteixis aquest mil fulls, però bo segur que si ho es.
Hi ha algún lloc per votar la recepta? Es que el enllaç es per passar recepta.
Sort Teresa!
Petons.

Maria Dolores ha dit...

Que bona pinta, un postre molt suau i amb fruita fresca molt saludable.
Un abraç

starbase ha dit...

Unes postres maques i lleugeres tot i portar nata. Barrufa!! :)

ANNAFS ha dit...

Unes postres molt bones i vistoses!

MaryLou ha dit...

Unes postres ben boniques i bones!!! jo encara no he fet res amb la pasta wonton, aquesta receota la poso a pendents!
Petonets

Alfons ha dit...

queda apuntada... té un aspecte esplendit!!

Seguidors