Desprès dels dinars i extres d'aquestes passades festes veure torrons no ve massa de gust, però com no vaig tenir temps de posar-los quan tocava i penso que, com són tan bons, en podem seguir gaudint tot l'hivern, i ens ajudaran a passar el fred (excuses...), els publico. Segur que quan ens haguem desintoxicat una mica, i estiguem tips de verdureta, amanida, planxa..., ens vindrà de gust un trosset d'aquest dolç tant llaminer...
Aquest any els hem millorat, n'hem après una mica més, ens van quedar boníssims! la prova és que no en va quedar ni les engrunes... !
Per a no repetir com es fan, us deixo l'enllaç dels de l'any passat, els vaig fer seguint els mateixos passos, però amb ingredients i quantitats diferents.
Vam començar l'any amb aquests torrons, i d'altres, i com no amb una copa de bon cava!
TORRÓ DE XOCOLATA I AVELLANES
Ingredients
150 g de xocolata negra (72%)
50 g de xocolata amb llet
20 g de llard de porc
150 g d'avellanes torrades (pelades)
Pessic de sal
1/2 c/c de canyella en pols
TORRÓ DE GUIRLATXE
Ingredients
150 g d'avellanes torrades (pelades)
Una c/s de sèsam torrat
125 g de sucre
1 c/p de mel
1 c/p de suc de llimona
* c/p = cullera de postres
c/c = cullera de cafè
10 comentaris:
Una bona selecció, l'any vinent ho tindré en compte! una abraçada!
a mi me gustan todos, te han quedado de lujo que apetecibles.
un beso
Jo no em canso mai de veure torrons :)
Xocolata i avellanes, èxit assegurat!
jeje aixo es un no parar!! tenen mooolt bona pinta! petons
Ben plens de fruites seques Teresa, uns torrons de luxe.
Petons.
Espectaculars!! quina pinta que fan, jo em quedo amb el de xocolata i fruits secs, quina delícia! un petó!
Quina bona pinta aquests torrons casolans! Vull un trosset de cada :)
Petons
Unos buenos turrones caseros asi son sublimes¡¡
Peto
Aquest any t'encarregaré a tu el torrons! sobretot els de xocolata ;-)))
Que preciosos et van quedar... amb persones com tu les pastisseries tindran poca feina!!!
PTNTS
Dolça
Publica un comentari a l'entrada