21 de maig de 2015

OUS AL NIU (PANETS SORPRESA)


Aquest mes faig tard a la cita mensual que ens proposa la Mercè del blog Destapant cassoles . En aquesta ocasió hem remenat el bloc de la Gemma, Cuinant a Canet, wue és difícil triar perquè té un munt de bones receptes! En un primer moment vaig triar les magdalenes de remolatxa, em van semblar que eren molt originals i havien de ser bones, però per falta de temps ha hagut de ser una cosa més ràpida, però boníssima!
Com veieu més senzill no pot ser i bo ni ho dubteu! requetebons!!!
Tinc una tieta, la Cinteta, molt bona cuinera, que ens feia ous al niu, i sabeu què, quan penso amb aquells ous al niu, encara puc recordar el gust! com ens agradaven!!! Per això al veure aquests al blog de la Gemma em van anar perfectes per participar i fer un petit homenatge a la tieta! i no sabeu com vaig, vam, gaudir d'aquest panets sorpresa!!! Boníssims!
OUS AL NIU (PANETS SORPRESA)
Ingredients
Panets de Viena (o xapates, recepta Gemma)
Ous (que siguin bons!)
Xoriço Ibèric (també es pot fer amb sobrassada, com feia la tieta)
Formatge motzarela
Preparació
Obrim els panets de manera que ens quedi com un cistellet i una petita tapa, els buidem una mica per a fer el niu.
Per a farcir-los és ben fàcil, jo vaig seguir aquest ordre, una mica de mozarela, uns trosset de xoriço ibèric, l'ou i per acabar uns trossets més de xoriço.
Un cop farcits el coem al forn, a180º , durant uns 15 minuts, aneu mirant-los, perquè el rovell d'ou no ha de quallar, però si la clara, eh?.
Servir-los calents.

16 comentaris:

Cuinant a Canet Gemma ha dit...

Nena t'han quedat de vici total!!
Moltes gràcies per participar
Muas!!!!

Cuinant a Canet Gemma ha dit...

Ah! i ja estàn possats

El pare ha dit...

Em semblen fantàstics, i tal com bé dius, sense complicacions.
Queda anotada.
Una abraçada.

Eva Macià ha dit...

Quina pintassa!! només n'he menjat un cop a la vida, fa molts anys, i que bons els vaig trobar... crec que algun dia d'aquests els hauré de provar a casa, un entrant o sopar de luxe!! Un petó!

Júlia Salort Serra ha dit...

Amb quina gana me'n menjaria un ara!
T'han quedat fantàstics.
Una abraçada,
Júlia.

lolines ha dit...

quina bona sorpresa la d¡aquets panets i ¡¡quina bona pinta!

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

En comptes d'ous al plat aquests son al niu o al panet, pero súper bons.
Panets petits apuntats a la llista de la compra.
Petons.

sandra/ josemaria ha dit...

hummmmmmmmmm que bo

Cristina ha dit...

Això està per sucar-hi pa! jejeje...mai millor dit. No els he provat mai així...Jo trio els de sobrassada.

Roser Font ha dit...

ohh és una idea genial per entrant quan tens tot de convidats oi? ho pots deixar preparat i ho escalfes a l'ñultim moment! m'agrada! petons

Joaquina ha dit...

Amb aquest conjunt d´ingredients has aconsseguit uns panets ben gustosos. Ens retrobem en el proper repte. Una abraçada!!!

mercè ha dit...

mare meva quins panets!, fàcil ràpid i bonissim!

M Glòria ha dit...

La meva sogra els feia com la teva tieta Cinteta i ens encantaven
La teva versió o de la Gemma també ha de ser molt bona.
Ptnts
Dolça

Sussi Aracuina ha dit...

Que bo!!! m'ho apunto pels meus nens!

Pebre i xocolata ha dit...

Espatarrants! Sempre m'han semblat un plat divertit de presentar... I senzillet, oi?
Marta

El Colador Chino ha dit...

Oghj! Boníssims :D

Seguidors