21 de desembre de 2015

MOUSSE DE TONYINA

Fa uns dies vaig preparar aquesta mousse de tonyina per anar obrint boca mentre esperàvem la raclette que un company de feina ens preparava! un dinar de luxe amb bona companyia!
Com va agradar molt em van demanar la recepta,  i aquí la teniu, ara us toca treballar una mica, només una mica perquè és super fàcil! Segur que prepareu una bona tapa per l'aperitiu, tan bona, que us felicitaran!! 
No se si tindrem ocasió de publicar res més aquests dies, anem apurats de temps... per això ja us desitgem molt bones festes, que tingueu molta salut i que sigueu molt, molt feliços!!
                                  BON NADAL      BON ANY

MOUSSE DE TONYINA
Ingredients
3 llaunes de tonyina amb oli (360 g un cop escorreguda)
3 c/s de tomàquet triturat fregit
3 c/s de maionesa
9 palets de surimi (palets de cranc)
Unes gotes de salsa Perrins
3 ous 
Sal i pebre
Per acompanyar
Maionesa
Salsa romesco
Galetes crackers o torradetes
Elaboració
Escorrem bé la tonyina de l'oli
En el bol de la batedora posem la tonyina i la resta d'ingredients, triturem bé fins a tenir una textura fina, salpebrem al gust.
En un motlle engreixat (pintem amb una mica d'oli, si es de silicona no caldrà) apte per al microones, aboquem la barreja. Podem fer-ho en un motlle gran o bé amb glaçoneres rodones de forma que ens quedaran mitges circumferències individuals, uns bombons com podreu veure en l'enllaç d'on he tret la recepta).
Coem en el microones a màxima potència 2 minuts, jo al ser un sencer vaig necessitar 4-5 minuts, si són individuals amb 2 minuts n'hi haurà prou. Punxem per a comprovar que esta totalment quallat.
Deixem refredar i reservem a la nevera tapat amb film fins l'hora de servir.
Per a acompanyar-lo fem una salsa amb maionesa i unes cullerades de romesco, al nostre gust.
c/s= cullera sopera




4 comentaris:

Roser Font ha dit...

jo també l'he fet alguna vegada i és super resultón! petons i molt bones festes!!

Miquel ha dit...

Una mousse molt bona.Bones Festes
Petons

Eva Macià ha dit...

L'he fet un parell de vegades i és un aperitiu genial acompanyant d'unes torradetes. Bones festes i millor 2016!!

La Cuina de l'Olga ha dit...

Una recepta per tenir-la en compte per aquestes festes!
Petons i....Bones Festes!
Olga

Seguidors