ÍNDEX DE RECEPTES

4 de febrer de 2020

BAGELS

Avui trobem el moment d'escriure una mica... bé, de publicar! que ja va sen hora!!! Vaig veure fer la recepta a Canal Cocina, al programa Masas saladas, de Rocio Arroyo, i l'endemà ja els teníem a punt... Què bons! no van durar gaire... 
I abans no perdi o no recordi la recepta la publico per a tenir-la i també per a animar-vos a que la feu, perquè el resultat és excel·lent!!! us agradaran!!
És llarga l'explicació però no costa gens.
Ah! i farciu-los del que més us agreadi, accepten tot tipus d'ingredient!
Ànims!!
BAGELS 
Ingredients 
400g de farina de força
125 ml d'aigua
125 ml de llet
15 g de llevat fresc
30 g de mantega
1 c/c de sal
1 c/c de sucre
1 ou
Llavors de sésam, blanc i negre (qualsevol llavor que tingueu i agradi)
Preparació
Jo vaig fer la massa amb la KA, accessori ganxo.
En el bol del robot posem la farina, la sal i el sucre, barregem i hi afegim la llet i l'agua, han d'estar tèbies, hi podem desfer el llevat, i afegim tot al bol, barregem. Desfem la mantega al microones i l'afegim a la barreja, barregem bé fins que estigui tot ben integrat, i amassem durant uns 5 minuts, hem de tenir una massa fina i elàstica. La traiem del bol, l'amassem una mica donant-li forma de bola i la tornem al bol, tapem amb un drap i deixem reposar durant 1 hora, firn a doblar el volum.
Jo aquest pas el vaig fer més fàcil, com la Rocio fa en el video, posar tots els ingredients al bolmi amassar 5 minuts... més ràpid!
Aboquem la massa a la taula enfarinada, amassem una mica per desgasificar-la, i la tallem en 6 porcions, de cada una en fem una bola, bolejant cada una d'elles. Amb els dits fem un forat al mig i el fem més gran, després es tanca una  mica, s'ha de fer grandet... i quan ho tenim tapem amb un drap i deixarem reposar 30 minuts.
En una olla ambpla posem aigua a escalfar amb una c/p de sucre.
Quan l.aigua bulli i els bagels hagin reposat els introduim un a un i deixem que coiguin uns 15 minuts per cada banda. Els traiem i deixem que s'escorrin bé (damunt d'una reixeta). Els anem posant en una safata de forn folrada amb paper sulforat, els pintem amb ou batut, empolvorem amb el sésam i coem a 200º durant 20-25 minuts. 
Quan estiguin ben rossets, esl traiem del forn i deixem refredar.



   

5 comentaris:

LA COCINERA DE BÉTULO ha dit...

Aquests pans queden molt bons, una manera de viatjar sense sortir de casa.
Petons.

Majortotosite Pro ha dit...

People should know these tips because you have great content! Thanks anyway! 메이저사이트

Racesite Pro ha dit...

I can read all the opinions of others as well as i gained information to each and everyone here on your site. Just keep on going dude. Check over here: 경마

Oncasinosite Net ha dit...

I am very grateful that I have crossed your site. Your content was very great that I cant stop reading each post that you have. I hope for the best outcome of your site. Thanks 바카라사이트

Totopick Pro ha dit...

Searching for a great site. I was so impressed to yours. This will probably give me ideas for my work. Thank you 토토사이트

Seguidors