FLAM DE CAFÈ VEGÀ
Ingredients
800 ml de vaguda de soja o altra
80 g de xarop d'atzavara (sirope de agave)
100 g de mantega d'anacardos (sense remull, triturar molt bé fins aconseguir una crema fina)
1 c/p de vainilla
4 g d'agar agar
50 ml de cafè expresso
Sucre+ una mica d'aigua pel caramel
Preparació
Primer farem el caramel per a repartir en el motlle o motlles.
En una paella posem el sucre i la mica d'aigua i deixem que es faci el caramel, s'ha de vigilar que no es cremi que ho fa ràpidament...
Un cop el tenim el repartim pel motlle i reservem
Posem la resta d'ingredients al got del nostre robot i triturem molt bé, ha de quedar una barreja ben fina
L'ha posem en un cassó i coem a foc mig durant 8 minuts, remenant sense parar
Aboquem la barreja en el motlle o motlles i deixem refredar, més o menys 1 hora, després el reservem a la nevera, tapat amb film.
És bo fer-lo el dia abans, així estarà ben quallat!
A l'hora de servir desemmotllem i servim
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada