15 de març de 2021

QUICHE DE PORRO I CARBASSÓ, VEGANA

 

Avui farem salat! Us porto una quiche vegana súper bona!! el meu fill i la seva dona, que són els vegans, d'aquí que faci aquestes receptes tant bones..., i també nosaltres, la vam trobar boníssima!!! així que no serà l'única vegada que la faré! serà a repetir i sovint...
No m'enrotllo més i vaig a per feina...
QUICHE VEGANA
Ingredients
2 porros
Oli d'oliva verge extra
6 o més xampinyons (segons la mida)
2 carbassons (no grans...)
100 g d'anacards crus
200 g de tofu natural
125 ml de veguda de soja
Una massa brissa
1 culleradeta d'herves provençals (o les que tingueu, orenga, romaní...)
Sal, pebre
Julivert, tomaquets xerri 
Preparació
Rentem molt bé els porros i els piquem a dauets ben petits, en una paella amb un rajolí d'oli els sofregim uns minuts, piquem els xampinyons a dauets com el porro, ben nets, i els afegim a la paella, donem unes voltes i al cap d'uns 5 minuts hi afegim el carbassó també tallat a dauets petits, deixem que tot es cogui, salpebrem i afegim les herves provençals. Apaguem el foc i reservem les verdures en un bol
En el got del robot que triturarem la crema, que serà la part protèica de la quiche, hi posem el tofu, els anacards escorreguts (els hem tingut dues hores en remull) i la veguda de soja i triturem bé. l'afegim al bol que tenim les verdures i remenem bé per tal que quedi una barreja homogènia
Folrem un motlle amb la massa brissa, hi aboquem la barreja anterior, jo hi vaig posar uns tomàquets xerri per sobre i coem amb el forn preescalfat a 180 º durant 25-30 minuts
Al sortir del forn podeu decorar amb julivert picat
La podem menjar calenta, tèbia o freda, com agradi, està bona de tota manera...

* recepta de @lagloriavegana


Seguidors