27 de març de 2011

PATÉ DE SURIMI


Havíem provat aquesta tapa a la bodega La Electricitat de la Barceloneta, i no podia endevinar, a banda del cranc, quins altres ingredients l'acompanyaven, patata?, no..., maionesa? tampoc... doncs que carai portava! Aquest dia que va venir a casa la Dolors de la Th, em va dir faríem un patè, i que segur que m'agradaria, i  ho va endevinar perquè quan el vam tenir fet... el provo i... sorpresa: el mateix gust i aspecte que la tapa que ens agrada tant de La Electricitat!, que aprofito per dir-vos que si passegeu per la Barceloneta us hi arribeu a fer un vermutet i tapa (està a la plaça que hi ha el mercat).Si no teniu la Th, no deixeu de fer-lo, és molt fàcil i es pot fer amb qualsevol picadora que tingueu. Es pot  presentar dins una fulla de cabdell o bé com a tapa , amb bastonets per anar agafant.
PATÉ DE SURIMI
Ingredients
200 g de palets de cranc
160g de formatge fresc (tipus Burgos)
20 g d'oli d'oliva
2 culleradetes de suc de llimona
Un pessic de sal
Un pessic de pebre molta
2 culleradetes de cebolli fresc picat
Fulles de cabdells
Tomàquets Cherri
1 ou dur
Preparació
En el got de la Th posem els palets de cranc i triturem 3 segons  velocitat 4. Amb l'espàtula fem baixar les restes de les parets.
Afegim el formatge, l'oli, el suc de llimona, la sal, el pebre i el cebollí, i barregem 16 segons a velocitat 3.
Aboquem en un bol. reservem a la nevera fins l'hora de servir.
El Presentem dins les fulles de cabdell o bé com a tapa, acompanyat amb bastonets torrats.
Per acabar de decorar ratllem ou dur per sobre.

16 comentaris:

miren ha dit...

Es delicioso,por aquí son muy típicos estos pintxos,tanto con queso como con mayonesa.Yo lo tengo publicado sobre hojas de endivia,que tb. queda bien.
Saludos.

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

M'agrada aquest paté. Es molt bo.
Petons.

QUIMA ha dit...

Una forma ben bona i original de presentar aquest pate i de fer una ensalada diferent. S''ha de probar.
Bona semana

Miquel ha dit...

un buen pate que te copio y lo probare
peto
i bona setmana

anirac ha dit...

amb torradetes ha dèstar bonissim i lleuger

Lali ha dit...

Un bon recurs per preparar entrants i amanides. Fàcil i econòmic. Ho provarem, i només pitjant dos botons. Fantàstic.

La cuina de l'Eri ha dit...

Em sembla un tastes deliciós... L'haurem de fer! Petons

elsfogonsdelabordeta ha dit...

Me encanten els pintxos amb surimi, sempre quedes bé i són molt agraïts!!!

Petonets
Sandra

El plat blanc ha dit...

No conec aquest paté poerò amb el teu entusiasme l'hauré de provar. És un plat que ara ve de gust, és de primavera. Una baraçada

Maria Dolores ha dit...

Mira que está bueno este paté en mi casa a mi hija le encanta y no hay celebración que no lo prepare y siempre desaparece.
Saludos

Gemma ha dit...

Un paté ideal per a un aperitiu d'estiu. Ha de quedar molt fi i molt gustós.

Anònim ha dit...

Hola Germaneta!!! quins plats més bons!!! llàstima que no els puc provar gaire...!!! petó

Anònim ha dit...

Ah!!! sóc la teva germana Carmen!!!!

Fem un mos ha dit...

Un paté similar el faig molts cops a casa, provaré la teva recepta
Petons

Dolorss ha dit...

Aquests plats ara de cara al bon temps venem molt de gust!!!

Petons

El Oteador de los Mercados ha dit...

Un mos perfecte per està època en què comencen les calors.

Seguidors