ÍNDEX DE RECEPTES

9 de juny del 2011

HAMBURGUESA AMB GINGEBRE SOBRE PA INTEGRAL I CONCURS

Quan vaig veure que Dolorss de Blog de cuina i Gourmet Rural  ens feien la proposta d'un concurs consistent en pa i algun producte del porc, vaig pensar de seguida amb aquest pa, que ja havia fet i m'havia agradat molt, és la recepta de la massa d'aquesta pizza PA INTEGRAL i amb les hamburgueses que vaig fer també no fa massa i que podeu trobar HAMBURGUESA AMB GINGEBRE, feta amb carns de vedella i porc Ibèric. Si, si, porc Ibèric! com més bo és el producte més bo és el resultat! Així que, la setmana passada vaig preparar les hamburgueses amb gingebre i les vaig congelar. El pa el vaig fer ahir per la tarda. Per acompanyar vaig fer una ceba caramel·litzada, us deixo la recepta  CEBA CARAMEL·LITZADA
Per sopar, que erem colla, estava tot preparat, un bon meló amb pernil d'entrant i una bona llesca de pa, formatge de cabra (amn l'escalfor es desfa...), bona hamburguesa, bona ceba caramel·litzada per sobre i a mossegar!!! 
Com que em va sobrar una mica de pa, l'hem aprofitat per a l'esmorzar d'avui, amb formatge fresc,  un gust d'esmorzar...!
Gràcies a la Dolors i a Gourmet Rural! ah! i us recomano que els feu una visita !

9 comentaris:

Agnès ha dit...

quina hamburguesa mes bona a casa ens agradan molt i aquesta particularment tindria molt d'exit.petons

Chez Silvia ha dit...

Per mi aquest entrepà es genial, m´garada tot i lo del porc ibèric és nota moltíssim, ens agrada molt!!!petonets i bon CDS

Eulàlia ha dit...

Quin pa més xulo!!! fa pena trencar-lo.

asj ha dit...

Qué bien te ha quedado, está todo tan bien explicado que te dan ganas de ponerte a ello! guardado!!

Un besazo guapa

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

Tot ben cassolà, el pa i les hamburguesses que no es digui que no es un àpat sà.
Sort al concurs.
Petons.

Gemma ha dit...

M'encanta el gingebre, així que aquestes hamburgueses em semblen sensacionals. I amb el pa fet a casa i la ceba caraeml·litzada ha de combinar molt bé. Qui diu que les hamburgueses són menjar dolent?

Cristina ha dit...

Ja recordo aquella hamburguesa amb gingebre amb la qual tots ens vam quedar bocabadats...quin sopar més deliciós que vas preparar rematat amb aquest sopar.

La cuina de l'Eri ha dit...

Quin sopar més bo! Tot uns productes ben bon i amb bona elaboració. Molta sort en el concurs. Petonets

Anònim ha dit...

Aquest sopar és tot un luxe... i més perquè els materials emprats són de primera! Sort!
Petonets
Sandra

Seguidors