1 d’octubre de 2012

FLAM DE CAFÈ

Unes postres ben fàcils i ràpides de fer perquè no us caldrà encendre el forn per coure aquest flam ! Molt bo el resultat, un flam molt gustós i fi. Encara que no sigueu cafeters, proveu-lo, queda un gust molt suau de cafè, gens fort. Podem acompanyar-lo amb nata, amb gelat, i tindreu unes postes de festa!
El color queda més fosc del que es veu a la foto, suposo que hi havia massa llum...!
FLAM DE CAFÈ
Ingredients
1 l de nata per a muntar
4 cullerades soperes de sucre
1 sobre de flam Royal
1 branqueta de canyella (opcional)
8 tasses de cafè
Preparació
Primer farem els vuit cafès, podeu fer-lo també descafeinat, deixem refredar. Quan estigui fred hi desfem el sobre de flam i reservem.
En un cassó posem la nata amb el sucre i la branca de canyella, a mig foc fins a que vulgui bullir, llavors hi afegim la barreja del cafè, anem remenant i quan comenci a bullir ho traiem del foc i omplim els motlles o motlle que tindrem preparat amb el sucre cremat que porta el mateix paquet del flam Royal.
Deixem que qualli a la nevera.

*recepta del bloc "tast de cuina"

14 comentaris:

Marina A.F. ha dit...

Fa temps que tinc ganes de fer-lo, Teresa. T'ha quedat fantàstic! Em guardo la teva recepta, a veure si m'hi animo. Petons

Roser ha dit...

els flams son els meus postres preferits! son tan versatils!! el de café es bonisssim!!! petonets

sandra/ josemaria ha dit...

quina pinta mes bona

starbase ha dit...

Directament en nata! Amb un parell! hahaha al meu dietista li ha saltat l'alarme només de que jo ho hagi llegit hahahaha
Ha d'estar boníssim :)

Els fogons de la Bordeta ha dit...

Arf, arf... et pots creure que potser només he fet flam una vegada a la meva vida? Aquest de cafè és una molt bona opció a tenir en compte!
Petons
Sandra

QUIMA ha dit...

Quina bona pinta que té aquest flam de café . M'encanta.
petons

Isabel ha dit...

Encantada de conocerte!

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

Sense passar pel forn, em ve de gust fer un flam de cafè.
Petons.

María ha dit...

Teresa cariño, te ha quedado un flan fantastico, con una presencia divina, me ha encantado, y me llevo tu recetica. Un abrazo amiga

Fem un mos ha dit...

T’ha quedat espectacular.
Mira que n’he menjar varies vegades, i m’agrada molt, ara ja tinc la recepta per poder-lo preparar, amb el teu permís queda anotada
Petons

SUSANNA ha dit...

Hola Teresa guapa tu

Com un bon flam fet a casa, res de res, si quasi et venen ganes que ficari la cullera sopera....es clar

mil petonets Susanna

asj ha dit...

Te ha quedado un flan perfecto! lo hago diferente a ti así que me guardo tu receta para probar.

besos

Catieu ha dit...

Un postre d'aquells ideals per poca fein ai bon resultat.
Petons

Gemma ha dit...

M'encanten totes ls postres amb cafè, jo tinc un flam molt semblant que també té molt èxit. I com tu dius, no cal ser gaire cafeter ;)

Seguidors