8 d’octubre de 2012

MACARRONS RÚSTICS AMB ESPINACS

Tal com posava el dia que vam publicar la recepta, aquest plat de macarrons va ser tot un luxe! Amb ella vam participar al Memòries d'una cuinera, que ens feia aquesta bona proposta.
MACARRONS AMB ESPINACS I PHILADELPHIA
Ingredients
Macarrons rústics (els vaig trobar a Mercadona)
1 kg d'espinacs (triats i nets)
200 g de formatge PhilñadelPhia
200 g de nata líquida
100 g de formatge parmesà
2 grans d'alSal/pebre
Oli d'oliva
Preparació
Bullim els macarrons segons indicacions del fabricant. Escorrem i reservem
Netegem bé els espinacs, i els posem en una paella, deixem que perdin volum i els reservem.
En la mateixa paella sofregim el alls amb una mica d'oli, que no es cremin, hi afegim els espinacs i fregim una mica. Reservem
En la mateixa paella fem la salsa de formatge, amb la nata líquida, el formatge philadelphia, la meitat del parmesà, una mica de sal i pebre. A foc baix i remenem fins que s'hagi desfet el formatge i tinguem una salsa ben fina. Si veiem que queda molt clara, ha de ser com una beixamel, podem afegir-hi una mica de llet.
En un bol gran hi posem els macarrons i el espinacs, barregem bé. Aboquem en una safata que pugui anar al forn. Aboquem la salsa per sobre, acabem de posar el parmesa i gratinem.

3 comentaris:

sandra/ josemaria ha dit...

una combinacio molt bona

Cristina ha dit...

Ja ho he vist! quina mala sort. Una bona combinació aquest macarrons.Es veuen esplèndids.

Memòries d'una cuinera ha dit...

Teresa, ja està solucionat!

Seguidors