22 d’abril de 2013

"TOCINILLO" DE FORMATGE

Ahir vaig tenir un accident domèstic, bé, vaig relliscar amb tan mala baba que m'he trencat el canyell , radi i cubi... de moment m'han immobiltzat eL braç, en espera que avui valorin si m'operen... així que de moment tinc vacances forçoces a la cuina... quina ràbia em fa ! Bé, aquest "toinillo de formatge" el vaig fer dissabte per les postres d'ahir, que no vam provar fins l'hora de berenar...No se si es que teníem gana, els nervis que havíem passat de tot plehat, ens va sentar d'allò més bé, està boníssim !!! és super fàcil i ràpid de fer, només cal temps per a la coccció i repòs.
Vaig veure la recetpa al pograma de Canal Cocina programa Y de postres, del xef pastesser Tino Helguera.
Què difícil és escriure a una mà....
Em queda desitjar-vos una bona diada de Sant Jordi!
Fins aviat!!
"TOCINILLO" DE FORMATGE
Ingredients
250 g de formatge Philadelphia
200 g de sucre
125 ml de llet
600 ml de nata per muntar
1 sobre de quallada en pols
Sucre per fer el caramel
Elaboració
En una paella posem sucre abundant i a foc baix deixem que es desfaci, quan tingui un color marró daurat apaguem el foc i  repartim el caramel pel fons del motlle.
En un bol posem el formatge i la llet, barregem bé, podem fer-ho amb el pimer, Afegim la resta d'ingredients i barregem amb el pimer. Aboquem en el motlle i coem al bany maria durant una hora, a 180º, forn preescalfat.
Jo ho vaig fer en dos motlles, si ho feu en un, al ser més quantitat trigarà una mica més en coure's. Penseu que quan es refredi s'acabarà de quallar,
Un cop fred reservem a la nevera. Aquests tipus de flam va millor fer-los el dia abans de menjar-los.



24 comentaris:

Cinta ha dit...

Ostres quin greu... recupera't i molts ànims! una abraçada

Marina A.F. ha dit...

Ep! Aquest tocinillo, si és de formatge, encara m'agradaria més que el tradicional!! Mmmm es menja amb la vista!

Gemma ha dit...

Ostres, quin greu, espero que no sigui greu i la recuperació es faci molt ràpid. Quin mal et devia fer :(
El flam de formatge és boníssim, precisament avui n'he fet un per dinar, però amb ous i al forn.
Aquest amb quallada té una pinta deliciosa!

Su ha dit...

Pobreta, ponte buena y descansa mucho. Buena diada de sant jordi, la fiesta más guapa del año. El tocinillo tiene una pinta tremenda, lo único que me tira de espaldas es todo el huevo que gasta. Un besote.

La Cuina Violeta ha dit...

Teresa un bon "tocinillo" per a la diada de demà.
Feliç Sant Jordi,
Nani

La Cuina Violeta ha dit...

Eh, posa't bona aviat. Fes una cosa: vas anotant les idees i quan ja estiguis be les poses en pràctica.
Un petó i que vagi be.
Nani

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

Apa Teresa, espero que et recuperis aviat i no et tinguin que operar.
El tocinillo de formatge per fer passar el susto està molt bé.
Bon dia de Sant Jordi.
Petons.

MaryLou ha dit...

Ostras, Teresa! quin greu! tan de bó que no t'hagin d'operar!
M'apunto aquest tocinillo tan bó.
Una abraçada

Rhu Sam ha dit...

Jo dic amén a tot el que porti formatge!!! quina pinta! Feliç diada ;-)

M Glòria ha dit...

Caram Teresa, tan de bo no calgui que passis pel quiròfan.
Cuida't molt.
El "tocinillo" ha de ser boníssim. Bon Sant Jordi.
PTNTS
Dolça

Neus ha dit...

Quin susto, no??! Esperem que et recuperis aviat!! Mal per mal tenieu aquest tocinillo, que es veu ideal, per fer passar una mica el disgust!!

Visc a la Cuina ha dit...

Cuida't!

Teresa ha dit...

moltes gràcies! ara em toca tenir paciència, ja abiré mirant el què feu! petons!

Teresa ha dit...

moltes gràcies! ara em toca tenir paciència, ja abiré mirant el què feu! petons!

ELS FRUITS SABOROSOS ha dit...

Que et recuperis ben aviat!! la recepta l'he apuntat, segur que la faré ben aviat!

Miquel ha dit...

Ostras Teresa que mala pata,bueno ya no se puede hacer nada, ánimos y que te recuperes pronto.
Este flam de queso es riquísimo
peto

Pebre i xocolata ha dit...

Buf, quina relliscada! Que milloris ràpid i paciència...
Marta

PILAR ha dit...

Espero que et recuperis molt aviat!!! Aquest "tocinillo" te una pinta fantàstica. Prenc nota perque a casa segur que els hi agrada molt.
Fins aviat!

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...


Teresa; Amb els millors desitjos per tal de que ben aviat, poguis està bé.
Una abraçada cap a Isona¡¡ :O)

Anònim ha dit...

hola Teresa, espero que et recuperis molt aviat,ja ens veurem per isona.
Carmen

Teresa ha dit...

gràcies Carmen! dimarts m'operen... així que estaré uns dies a pujar, així que pugui, que en tinc ganes! petons

Teresa ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Maria Dolores ha dit...

Teresa espero que ya estes mejor aunque creo que será cuestión de un poco de paciencia.
El tocinillo tiene una pinta riquísima.
Besos

Anònim ha dit...

anims teresa,que et vagi molt be.
una abraçada desde isona
carmen

Seguidors