ÍNDEX DE RECEPTES

28 de juny del 2013

PIZZA DE GORGONZOLA, FIGUES I PERNIL



Aquesta pizza són d'aquelles coses que quan les veus penses, s'ha de provar!.
Aquest dies he estat molt amb l'Anna, la meva filla petita, que a banda de ser l'ajudant de cuina, l'he mimat una mica ...he volgut que mengés bé i bo perquè estarà uns dies que no se pas què menjarà... Ahir se'n va anar a l'Índia, a Delhi, amb la seva amiga Júlia, fan un voluntariat en un orfenat, així que, com déia, l'he mimat tot el que he pogut i s'ha deixat! Han arribat bé, aquest cap de setmana faran una mica de turisme per a posar-se les piles i ... a treballar! Quina experiència, oi??
Vaig veure la recepta d'aquesta pizza a Canal Cocina, però no em feu dir qui la va fer, ja fa uns dies, molt fàcil i què dir-vos de bona!. Va ser per a un d'aquests soparets especials per a l'Anna, ens va agradar molt, segur que més d'un dia se'n recordarà...
PIZZA DE GORGONZOLA, FIGUES I PERNIL
Ingredients
Una planxa de massa brisa
Formatge Gorgonzola
Figues (amb les d'aquí segur que canviarà el color...)
Pernil salat (bo)
Ruca
Vinagreta: oli d'oliva+vinagre balsàmic+culleradeta de mel
Preparació
Estirem damunt d'un silpac o paper especial de forn la massa brisa. Repartim el formatge Gorgonzola, fem una capa fina. Rentem les figues, les tallem a quarts i les col·loquem damunt el formatge. Coem a 180º, amb el forn preescalfat, durant uns 20 minuts. Traiem del foc, repartim la ruca i el pernil i reguem amb la vinagreta.

14 comentaris:

María ha dit...

Pues la verdad que si que va hacer tu hija, algo hermoso, has hecho muy bien en mimarla, con esta ricura, por que se merece todo lo bueno del mundo. Mil besicos para ti, y para ella

María ha dit...

Pues la verdad que si que va hacer tu hija, algo hermoso, has hecho muy bien en mimarla, con esta ricura, por que se merece todo lo bueno del mundo. Mil besicos para ti, y para ella

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

Per l'Anna aquest viatge a l'India serà una bonica experiència que la farà creixer personalment, ja veur'as que ràpid passa el temps!
M'agrada molt aquesta combinació de dolç i salat de la pizza que has fet.
Petons.

Su ha dit...

Pues se habrán ido con las pilas bien cargadas. Y volverá con ganas de la cocina de mamá, eso seguro. Un besote.

Gemma ha dit...

Segur que per l'Anna serà una gran experiència!!!
I la pizza la trobo deliciosa, amb una combinació original i molt bona

Neus Garcia ha dit...

quina combinacio!!! ha se ser ben curiosa i ben bona!! segur que l'anna s'ho passara d'allo mes be i l'experiencia sera fantastica!

Unknown ha dit...

Segur que serà una gran experiència igual que aquesta gran pizza! tens raó hi ha coses que penses que s'han de provar!!

esborrar ha dit...

Una pizza molt original, la massa i el "topping". Boníssima, un bon record per endur-se de viatge!
Marta

trifasic de baileys ha dit...

ostres que bona! una pizza blanca i amb massa brisa! aixo ha de ser el colmoo! m'encanta! petons

MaryLou ha dit...

Quina pizza més bona!!!!Quina sort que té l'Anna de viure aquesta experiència!!
Petonets

GEMMA ha dit...

Quina bona combinació les figues i el pernil...segur que la teva filla la trobara a faltar..
Que li vagi molt be el viatge, quina bona experiencia!!!
Petonets...

Cristina ha dit...

Això és una pizza de "categoria"...Quin comiat més suculent.

Miquel ha dit...

sera una experiencia muy gratificante para Anna y seguro que sera un viaje inolvidable.
esta pizza desde luego es sensacional y atrevida
Peto

Eva ha dit...

Quina pizza tan original!! hauré de provar-la, fa molt bona pinta!

Seguidors