Encara que les fotos no li fan justícia, la llum no adequada i les presses de fer la foto, és una de les tatins més bones que he menjat! boníssima! Una versió diferent a la típica tatin de poma, que ja és prou bona, eh? però amb pera i xocolata creieu-me que és igual o més bona! La tatin amb qualsevol fruita m'agrada, ens agrada, ara recordo que en tinc alguna altra, Tatin II -individuals-. Són unes postres agraïdes de fer pel bon resultat que ens dona, i que en aquesta època de tardor/hivern bé molt de gust.
Just fa un any la Gemma, de La cuina de casa, visiteu-la!, publicava aquesta recepta i com no, la vaig posar a pendents, aquest cap de setmana llarg li va arribar l'hora! Gràcies Gemma! una tatin molt i molt bona!
TATIN DE PERA I XOCOLATA
Ingredients
6 peres (en el meu cas Conference)
150 g de xocolata negra de cobertura
75 g de sucre
25 g de mantega
1 làmina de pasta de full o brisa
Elaboració
Pelem i tallem les peres a grills (8 talls de casa pera). Anem col·locant els talls a la base del motlle, ben apretades (quan es coues perden volum)
Per sobre les peres repartim el sucre i la mantega tallada a daus petits.
Coem a 180º durant uns 20 minuts.
Repartim la xocolata tallada ben petita per sobre les peres
Cobrim amb la pasta de full (en el meu cas) i coem uns 20 minuts més, fins que la pasta de full estigui daurada.
Desemmotllem de manera que la pasta de full quedi com a base de la tarta (donem la volta com quan fem una truita)
Servim tebia, podem acompanyar-la amb nata o una bola de gelat.
8 comentaris:
A vegades el menys fotogènic és el més bo! I aquesta tatin deu ser així, s'ha de provar, segur. Petons
Oh, Teresa! Si la tatin ja és bona amb fruita i prou imagina't amb xocolata, mareta!! Això que has fet és una delícia!
La combinació perfecta!!! uau!
A nosaltres la combinació ens va encantar!! Fàcil i molt bona :)
La presentació de la tatin sempre és difícil... no li fa mai justísa, a mi em va passar el mateix ;)
quina mescla tan irresistibleee
Ha de ser simplement deliciosa!
petonets
Doncs sembla boníssima! Realment, és d'aquestes postres que ve molt de gust amb el fred, no sé per què... Bona recepta!
La tatin de pera la trobo d'allò més bona... i si hi poses xocolata...
PTNTS
Dolça
Publica un comentari a l'entrada