3 de març de 2014

CAKE AMB AROMA DE CAFÈ


 Per a un bon esmorzar o berenar aquest bescuit és ideal! Molt esponjós, humit i amb un gust molt suau a cafè, molt agradable en boca!, crec que els que no sou massa cafeters també us pot agradar.
Jo que sóc cafetera m'estranya que encara no hagués provat, fins a aquest bescuit, afegir cafè en algun bescuit o cake, i m'ha agradat molt el resultat! Ens ha agradat molt!
CAKE AMB AROMA DE CAFÈ
Ingredients
200 g de farina
3 ous
Pessic de sal
150 g de sucre llustre
165 g de mantega (pomada)
1 sobre de llevat (tipus Royal)
1 tasseta de cafè
Elaboració
En un bol barregem bé la mantega amb el sucre llustre. Ens ha de quedar una barreja cremosa. Si teniu batedora elèctrica millor, sinó feu-ho primer amb una forquilla i després amb una espàtula o batedora de mà.
Separem els rovells de les clares, els rovells els afegim d'un en un a la barreja de mantega, batem  bé fins a afegir el següent ou, així amb els tres. Hi afegim la farina i el llevat tamisats, remenem bé fins a tenir una barreja homogènia, acabeu de barrejar amb una espàtula perquè queda una barreja espessa.
Muntem les clares a punt de neu amb el pessic de sal i les incorporem poc a poc a la barreja anterior.
Aboquem la meitat de la barreja en un bol de cake prèviament engreixat i enfarinat, repartim bé. A la barreja reservada hi afegim el cafè, remenem bé i quan la massa sigui homogènia l'aboquem en el motlle, amb una forquilla barregem una mica  les dues masses.
Amb el forn preescalfat, coem durant 45 minuts, a 180º. Punxem per a comprovar si està cuit. Si teniu forn amb aire podeu posar-lo.
Deixar refredar abans de desemmotllar-lo.
** font: Revista Lecturas, especial postres. (m'han agradat força les propostes que fan, fins hi tot hi ha un apartat amb receptes sense lactosa)


15 comentaris:

Cristina ha dit...

Sucós i tendre!! me l´apunto!!

Miquel ha dit...

pinta muy bien y a los que nos gusta el cafe debe de ser un gustazo¡¡
Bona setmana
peto

MaryLou ha dit...

Molt bpma recepta! en prenc nota!!!!
Petonets

Marina A.F. ha dit...

Les postres amb cafè sempre són una delícia. Quin bon cake que has fet, Teresa!

El pare ha dit...

Jo no sóc gaire de postres, però veient aquest pastís tan esponjós, segurament en faria un mos. Té molt bona pinta.

Roser ha dit...

m'encanten els bescuits amb aroma de cafe, es el millor aroma per començar el dia amb anims! petons

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...


Teresa; Un bon cake de café, mmm... que bó poguer-l'hi donar una mossegada¡¡
Salutacions Teresa¡¡ :O)

Mercè Corbera ha dit...

Els cocs amb gustet a cafè son d'allò més atractius per a mi... N'he fet algún i m'encanten, i si no en faig més és perquè a les nenes no els agrada...encara... Una abraçada!

asj ha dit...

Qué buena pinta guapa, lo voy a tener que hacer que ese toquecito es muy rico.

besos

Gemma ha dit...

Molt bona idea!!!
A casa també ens encanten les postres amb cafè, així que ho penso provar ;)
Ara mateix n'agafaria un bon tall per esmorzar amb el.... cafè amb llet! ;)

Fem un mos ha dit...

Que bo un cake de cafè, jo també en menjaria un trosset ara per esmorzar Umm
Petons

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

A mi si que m'agrada el café i a sobre acompanyaría el cake amb una bona tassa de café.
Petons.

Núria ha dit...

El tall es veu molt esponjós, ideal per acompañar amb un bon café! Jo també sóc molt cafetera...i tampoc ho he provat mai ;)
Petons

Pebre i xocolata ha dit...

L'efecte marmolat queda molt bé. El gustet del cafè m'encanta, però crec que encara no n'he posat mai a cap pastís... això s'ha de solucionar! T'ha quedat boníssim!
Marta

M Glòria ha dit...

El coc de cafè és boníssim, tant per als cafeters com per als que no ho són.
T'ha quedat magnífic.
PTNTS
Dolça

Seguidors