3 de març del 2014
CAKE AMB AROMA DE CAFÈ
Per a un bon esmorzar o berenar aquest bescuit és ideal! Molt esponjós, humit i amb un gust molt suau a cafè, molt agradable en boca!, crec que els que no sou massa cafeters també us pot agradar.
Jo que sóc cafetera m'estranya que encara no hagués provat, fins a aquest bescuit, afegir cafè en algun bescuit o cake, i m'ha agradat molt el resultat! Ens ha agradat molt!
CAKE AMB AROMA DE CAFÈ
Ingredients
200 g de farina
3 ous
Pessic de sal
150 g de sucre llustre
165 g de mantega (pomada)
1 sobre de llevat (tipus Royal)
1 tasseta de cafè
Elaboració
En un bol barregem bé la mantega amb el sucre llustre. Ens ha de quedar una barreja cremosa. Si teniu batedora elèctrica millor, sinó feu-ho primer amb una forquilla i després amb una espàtula o batedora de mà.
Separem els rovells de les clares, els rovells els afegim d'un en un a la barreja de mantega, batem bé fins a afegir el següent ou, així amb els tres. Hi afegim la farina i el llevat tamisats, remenem bé fins a tenir una barreja homogènia, acabeu de barrejar amb una espàtula perquè queda una barreja espessa.
Muntem les clares a punt de neu amb el pessic de sal i les incorporem poc a poc a la barreja anterior.
Aboquem la meitat de la barreja en un bol de cake prèviament engreixat i enfarinat, repartim bé. A la barreja reservada hi afegim el cafè, remenem bé i quan la massa sigui homogènia l'aboquem en el motlle, amb una forquilla barregem una mica les dues masses.
Amb el forn preescalfat, coem durant 45 minuts, a 180º. Punxem per a comprovar si està cuit. Si teniu forn amb aire podeu posar-lo.
Deixar refredar abans de desemmotllar-lo.
** font: Revista Lecturas, especial postres. (m'han agradat força les propostes que fan, fins hi tot hi ha un apartat amb receptes sense lactosa)
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
15 comentaris:
Sucós i tendre!! me l´apunto!!
pinta muy bien y a los que nos gusta el cafe debe de ser un gustazo¡¡
Bona setmana
peto
Molt bpma recepta! en prenc nota!!!!
Petonets
Les postres amb cafè sempre són una delícia. Quin bon cake que has fet, Teresa!
Jo no sóc gaire de postres, però veient aquest pastís tan esponjós, segurament en faria un mos. Té molt bona pinta.
m'encanten els bescuits amb aroma de cafe, es el millor aroma per començar el dia amb anims! petons
Teresa; Un bon cake de café, mmm... que bó poguer-l'hi donar una mossegada¡¡
Salutacions Teresa¡¡ :O)
Els cocs amb gustet a cafè son d'allò més atractius per a mi... N'he fet algún i m'encanten, i si no en faig més és perquè a les nenes no els agrada...encara... Una abraçada!
Qué buena pinta guapa, lo voy a tener que hacer que ese toquecito es muy rico.
besos
Molt bona idea!!!
A casa també ens encanten les postres amb cafè, així que ho penso provar ;)
Ara mateix n'agafaria un bon tall per esmorzar amb el.... cafè amb llet! ;)
Que bo un cake de cafè, jo també en menjaria un trosset ara per esmorzar Umm
Petons
A mi si que m'agrada el café i a sobre acompanyaría el cake amb una bona tassa de café.
Petons.
El tall es veu molt esponjós, ideal per acompañar amb un bon café! Jo també sóc molt cafetera...i tampoc ho he provat mai ;)
Petons
L'efecte marmolat queda molt bé. El gustet del cafè m'encanta, però crec que encara no n'he posat mai a cap pastís... això s'ha de solucionar! T'ha quedat boníssim!
Marta
El coc de cafè és boníssim, tant per als cafeters com per als que no ho són.
T'ha quedat magnífic.
PTNTS
Dolça
Publica un comentari a l'entrada