Aquest mes, la proposta Del blog al plat , que cada mes ens fa la Mercè, hem remenat les receptes de la Cristina, del blog CRIJOARMEL. Jo he anat directa a les dolces... per què serà... He tingut feina...l'he repetit dues vegades...la primera vaig fer-ho amb Maizena enlloc de farina d'arròs, que no en tenia i als supermercats no en vaig trobar. El resultat no va agradar... una textura molt gomosa... La segona vegada, ja amb farina d'arròs, millor, però no satisfactori del tot. I com sóc bastant tossuda, ahir el vaig tornar a fer...aquest millor, però a casa no els acaba de fer el pes. L'he portat a la feina i ha agradat, a algú molt!, cosa que m'ha alegrat...després dels tres intents!
PA DE PESSIC DE FARINA D'ARRÒS
Ingredients
150 g de farina d'arròs
150 g de sucre (100 i 50 per separat)
125 ml de llet
4 ous
Extracte de vainilla
Sucre llustre
Preparació
Muntar les clares a punt de neu, quan comencin a estar muntades anar afegint els 50 g de sucre en forma de pluja. Reservem
En un bol batem els rovells, la llet i els 100 g de sucre, fins a tenir una barreja ben escumosa.
Afegim la farina en forma de pluja, i barregem amb espàtula. Hi anem incorporant les clares muntades de mica en mica, per a que no perdi volum.
Engreixem el motlle, hi aboquem la barreja i enfornem 30-35 minuts a 180º (forn preescalfat)
Deixem refredar i empolvorem generosament amb sucre llustre.
7 comentaris:
Pot ser la falta de costum de fer servir aquesta farina, però sempre haurà a qui si l'hi agradi.
Petons.
aquesa també era una de les que tenia seleccionada... tot i que al fnal m'he decidit per un altra... aquesta la fare també un dia d'aquest.. té una magnific aspecte i fa cara d'estar bonisima...
Doncs jo no se si m'agradaria... Ara que la pinta la té molt bona! Una abraçada maca, que passis molt bon Nadal!
Les receptes que m'agraden
Jo no l'he provada mai...però crec que no li faria cap lleig a un tall..jejeje.
Jo no l'he provada mai...però crec que no li faria cap lleig a un tall..jejeje.
Ostres Teresa, doncs jo l'he fet dues vegades i ha quedat boníssim, una textura molt fina i molt esponjós, em sap greu que no us agradés.
Gràcies per participar i bones festes!!!
Uf, ja veig què volies dir amb la feinada! Costa molt substituir la farina de blat, el resultat mai és ben bé el mateix... No ho he provat mai amb farina d'arròs, m'has deixat intrigada ;)
Publica un comentari a l'entrada