15 de desembre de 2014

WONTONS DE XOCOLATA I CANYELLA

                            
Unes postres de cuina ràpida, fàcil, dolça i bona! Què més voleu! Després d'un bon dinar el toc dolç no hi pot faltar i si sou de xocolata aquesta proposta us agradarà.
Només ens cal tenir-ho preparat i enfornar-ho poc abans de servir, s'han de menjar calents!
La pasta wonton la trobem als supermercats asiàtics, ara no costa gaire...
La recepta és de la Donna Hay, que ja sabeu que m'agrada molt tot el que fa, alguna més n'hi ha pel blog!!
WONTONS DE XOCOLATA I CANYELLA
Ingredients
Un paquet de pasta de wontons ( la que és per a fregir)
40 g de mantega
Xocolata negra
Xocolata amb llet
Canyella en pols
Sucre llustre
Preparació
Cobrim amb paper especial de forn una safata, hi anem col·locant les plaques de pasta wonton, i a cada una hi posem un trosset de xocolata (una presa). Desfem la mantega i pintem el voltant de la placa, la doblem i tanquem bé pressionant per a que quedi ben segellada. Pintem amb mantega per sobre.
En un bol barregem sucre llustre i canyella, al nostre gust, un cop els traiem del forn el empolvorem amb la barreja (per a repartir-ho bé ens ajudem d'un colador o sedàs).
Els hem de coure 8 minuts a 180º, o fins que estiguin daurats. (forn preescalfat)
(les porcions de xocolata amb llet són una mica més grans, finalment vaig posar-ne un trosset i mig, no dos com es veu)

10 comentaris:

M Glòria ha dit...

Són unes postres pim-pam... sense cap complicació però boníssimes.
PTNTS
Dolça

Miquel ha dit...

Muy buena idea estos wonton de chocolate y canela,buenos y faciles¡
peto

Cristina ha dit...

No pares! el dia de Nadal faràs dieta, no? perquè portes un ritme...Vull provar aquesta pasta n´he sentit molt a parlar.

Roser Font ha dit...

que bons! avui ens hem posat d'acord amb el wonton! doncs a primer cop d'ull em pensava que eren fregits pero al forn, molt millor!! m'apunto aquesta recepta express i tan bona! petons

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

Una bona i dolça manera d'acabar un àpat i es veu molt fàcil de fer.
Petons.

VISCalacuina ha dit...

Uns postres perfectes per quan no hi ha gaire temps,apuntats!

Gemma ha dit...

oh, nena m'encanta!!!!!!! No he fet mai la wonton així, ha de quedar cruixent i amb la xocolata fosa per dins... i calentona... mmmm... recepta apuntadíssima!!!

Carme ha dit...

Senzilles i molt bones. A més segur que quan comences a menjar-ne ja no pots parar, es veuen de vici total.
Un petonàs

Els fogons de la Bordeta ha dit...

M'encanta la pasta wonton, i així en dolç i cruixent ha de quedar deliciosa!
Petons
Sandra

Cuinant a Canet Gemma ha dit...

Aixó és per començar i no parar i ames fàcils de preparar
Muas

Seguidors