Per a les postres d'ahir, Dia de les Dones Treballadores, ens vam regalar aquesta mousse de xocolata! molt fàcil de fer i que si sou xocolaters us agradarà segur!
Vaig començar el dia fent una caminada de 13.5 km, amb la colla que habitualment caminem amb Barnatresc cada mes, així que no vaig tenir massa remordiments menjant-me aquesta mousse...
Pel meu gust millor amb xocolata del 72%, però com hi ha algú a casa que el gust tant intens no li agrada, vaig fer-la amb xocolata del 52%.
MOUSSE DE XOCOLATA
Ingredients
200 g de xocolata negra
200 g de nata muntada
100 g de sucre
3 ous (separem rovells de les clares)
Elaboració
Muntem les clares a punt de neu amb un pessic de sal. Reservem
Muntem la nata. Reservem (si l'heu comprat muntada menys feina...)
Desfem la xocolata al bany maria.
Muntem els rovells amb el sucre fins a tenir una barreja escumosa i blanquinosa.
A aquesta crema de rovells hi afegim la nata muntada, primer en posem una mica i l'integrem, a continuació ja podem abocar-la tota i barrejar amb l'espàtula, amb moviments envoltants, de baix a dalt. Seguidament fem el mateix amb les clares, quan ja estan ben integrades ens quedarà una crema fina i ben esponjosa.
Un cop feta vaig posar-hi una mica de xocolata ben picada, que li va donar un punt cruixent molt bo!
Repartim en copes o vols, tapem amb paper film i reservem a la nevera durant 3 o 4 hores.
Font: Recetas postres Nestlé
Amb aquesta recepta participo a HEMC d'aquest mes dedicat als ous AQUÍ
12 comentaris:
Que bona la mousse de xocolata Umm
Petons
Super buena y siempre triunfa una mousse de chocolate y yo tambien preferio del chocolate del 72%
Bien premio para la caminata matinera
Bona setmana
oiiisshh quin pecat!! ha de ser un postre ben fort, però deliciusss
Després de tan caminar aquesta mousse es un bon regal. Quina textura més bona, per menjar i no parar.
Petons.
Mmm boníssima la mousse de xocolata! i t'ha quedat una textura genial ;) Un petó!
te un aspecte impressionant, m'encnata! Un petó!
Amb el que m'agrada la xocolata. Una recepta molt deliciosa amb un textura espectacular!! Me l'apunto! Una abraçada!
Tot el que porti xocolata es un pecat per a mi.
No em puc resistir!!!!!!!!!!
Petons
El millor premi després d'una bona caminada!
Mi querida amiga, esto si que es un mousse en condiciones que textura y como tiene que estar de rico, me ha encantado, y esa fresa que le has adornado una preciosidad, todo cuanto haces me gusta. Mil besicos cielo
Mmmm, quina pinta! Unes postres que sempre entren bé, oi?
Bon cap de setmana!
Marta
Excelente receta, Teresa, el chocolate me tien enganchada totalmente. Este mousse tiene muy buena pinta.
Tampoco sabia de ti, pero ha sido un placer pasar por tu cocina.
Bsss desde Almeria
Publica un comentari a l'entrada