Unes bones trufes sempre són ben rebudes! i si la persona que les les rep és de xocolata, segur que la fas contenta, com en aquest cas! Bé, tots en vam estar... més d'una en va caure...
Aquesta vegada no he fet la recepta de sempre i també queden molt bé i bones, m'agraden perquè no porten mantega afegida, però clar, també són més delicades, fora de la nevera no aguanten tant, però van arribar la mar de bé!
La recepta que faig sempre és la que feia la meva mare, la podeu trobar aquí
TRUFES DE COCOLATA
Ingrdients
200 g de xocolata negra fondant ( jo vaig fer-les amb la de postres de la Lindt)
180 ml de nata 35% MG
Pell de taronja ratllada (amb ratllador ben fi)
1/2 c/p de canyella
Cacau pur en pols (Valor)
Elaboració
Per anar bé, hem de preparar la massa el dia abans. En un cassó fem arrencar el bull a la nata, mentre tant trossegem la xocolata i la posem en un bol, quan la nata bull l'aboquem per sobre de la xocolata, ho deixem un moment, dos minuts i amb una espàtula remenem per a que s'integri bé, primer sembla que no és lliga, però ja veureu com a poc a poc en queda una crema molt fina i homogènia. Tapem el bol amb film i deixem reposar a la nevera (mínim 4 h).
En un bol hi posem el cacau en pols, anem agafant porcions petites de xocolata, i les arrebossem amb el cacau. Les posem en un recipient tancat i reservem a la nevera.
La xocolata com és humida anirà absorbint el cacau, si cal, per a tenir més presència, a l'hora de servir-les les podeu tornar a passar per cacau.
c/p= cullera de postres
Font: Revista Postres Lecturas
8 comentaris:
Quina bona pinta!!! ara me'n menjaria un parell!!! petons
Que bones Ummm!!
Petons
Teresa; Que bones les trufes, i fetes d'aquesta manera que expliques donen ganes de fer-les.
Salutacions Teresa¡¡ :O)
Les trufes son bones fetes de totes les maneres!!!
I aquestes fan ganes de menjar-ne una rere l'altre!!
Petons
Imposible decir no y imposible comerse solo una.Tremendas.
Peto
Un potet per a mi la propera vegada, no dubtis en dir-m'ho que vindré a buscar-les heheh
PTNTS
Glòria
Ben fresquetes deuen estar ben bones, amb el sabor de la pell de taronja i la canyella que es un plus. Imagino que les afegeixes a la nata.
Petons.
Teresa tu no pares mai, oi? Quines trufes més bones!! I m'agrada el toc de taronja i canyella! La taronja i la xocolata lliguen de meravella així que un altre punt a favor!
Petons
Publica un comentari a l'entrada