ÍNDEX DE RECEPTES

27 de març del 2020

CROQUETES DE BOLETS (aptes per a vegans)

Avui toca salat !!
Ja fa uns dies que les vaig fer, així que un cop menjades...avui us les poso perquè les pugueu fer, i tastades com us dic, puc dir-vos que són de vici!! mooolt bones!
Tenia bolets variats al congelador, rovellonds, ceps, camagrocs, fredolics però si no en teniu sortiran ben bones amb xampinyons o els bolets que tingueu... Per a l'arrebossat vaig triturar els típics quicos, així que van tenir un toc més cruixent del que tenen les croquetes habitualment, i també va donar un gustet torrat molt bo.
En lloc de llet vaig fer servir veguda de soja  i per arrebossar barreja de farina de blat de moro+aigua, que tingui la textura com si fos ou, així que vegans, animeu-vos i feu-les! us agradaran segur!!
També podeu fer-ho amb llet i mantega en lloc d'oli i ou per a qui vulgui fer-les com sempre acostumem.
CROQUETES DE BOLETS
Ingredients
400 g de bolets 
1/2 ceba tallada ben petita
1/2 l de veguda de soja
80 g de farina
80 g d'oli
sal
Pebre
Quicos triturats
Farina
Barreja de farina de blat de moro i aigua (substituirà l'ou)
Preparació
En una paella sofregim els bolets i reservem.
En la mateixa paella sofregim la ceba, que quedi daurada, hi afegim la farina, l'enrossim, afegim la beguda de soja, la sal i el pebre, remen bé, s'anirà espessint, afegim els bolets i deixem uns minuts més, quan veiem que la textura ja és espessa, retirem del foc i aboquem en una safata, tapem a pell, si teniu mànega pastissera també anirà bé, i deixem refredar. En refredar-se agafarà més cosistència i podrem fer les croquetes la mar de bé.
Un cop tenim la massa ben freda anem formant les croquetes i les arrebossarem. Primer les passem per farina, després ou i per últim els quicos triturats.
Si no les hem de gastar les posem en un taper i congelem, anem traient fins que s'acabin...


1 comentari:

lolines ha dit...

Que bones son aquestes croquetes.

Seguidors