22 de març de 2020

Estem confinats... i per dies, hem de fer-ho per nosaltres i per a tothom, no es cap broma aixo...
Intentem passar el temps com es pot, i la cuina per a mi és un bon lloc, només te l'inconvenient que no tenim ajuda per a que voli... però ho fem igual!
Ahir era l'aniversari de la nostra filla petita, l'Anna, crec que no he fallat cap any en fer-li el pastís... i aquest no podia ser menys, així que aquest va servir per fer-la bufar en la distància, però fer-ho va ser important, per a tots!
Bé, és un coc que no porta ou, ingredients que fàcilment els tenim a casa i d'un resultat més que bo!!
Apte per a vegans, també important, a la família en tenim tres...!
Molta salut per a tothom!
COC DE XOCOLATA I FESTUCS
Ingredients
200 g de farina de rebosteria
150 g de sucre
40 g de cacau en pols
175 g de llet
175 g d'aigua
75 d'oli d'oliva
1 sobre de llevat (tipus Royal)
2 culleradetes de café de bicabornat (apte per a cuina)
Festucs, perles de xocolata,... 
Jo el vaig fer amb la TMX però en qualsevol robot de cuina que tingueu anirà bé, fins i tot amb una mica més d'esforç, a mà ...
Preparació
Preescalfem el forn a 200º
Preparem el motlle, amb paper de forn o engreixat i enfarinat.
En el got de la TMX posem la farina, el sucre, el cacau, el llevat i el bicarbonat, barregem bé  10 segons, vel. 5
Afegim la llet, l'aigua i l'oli i barregem 15 segons, vel. 6
Amb una espàtula fem baixar les restes de les parets del got i la tapa i tornem a barrejar 15 segons, vel. 6. Hi afegim uns quants festucs prèviament enfarinats i barregem amb l'espàtula.
Aboquem la barreja en el motlle, repartim per sobre uns quants festucs ( o perles de xocolata)
Enfornem durant 25-30 minuts, heu der procurar que no quedi massa cuit perquè quedaria sec, és bo que l'interior quedi humit.
Deixem refredar una mica i desemmotllem!


Seguidors