11 de juny de 2020

GALETES D'AVELLANA

Galetes d'avellana, mantecados deia del blog on les vaig veure, la textura els recorda, és trencadissa.
Molts gustores! Aptes per a vegans!
Avui anirem per feina... que se m'ha fet tard!
GALETES D'AVELLANA
Ingredients
75 g de sucre
160 g de farina (de blat, podeu posar-ne una altra)
100 g d'avellanes torrades (amb pell i tot)
100 ml d'oli de cacahuet ( jo de coco)
Canyella en pols, dotes d'aigua de tarongina... opcional
Preparació
Piquem les avellanes, amb la picadora que tingueu, que quedi fi però vigileu perquè si ens passem queda una barreja amb l'oli de l'avellana humida, ha de quedar farinosa.
En un bol posem la farina, la farina d'avellana, l'oli i el sucre i amb una cullera o espàtula barregem bé, n'obtindrem una barreja homogènia i compacta, amb la que podrem agafar-ne una cullerada i amb les mans fer-ne una boleta. Les anirem posant en una safata sobre paper sulforat, al mig i enfondrem una avellana.
Amb el forn preescalfat, les coem durant 20 minuts a 180º.
Deixarem que refredin bé damunt d'una reixeta.
 
Font: blog "iletaitunefoislapatisserie"


Cap comentari:

Seguidors