16 de juny de 2020

GELAT DE XOCOLATA

Anem provant la geladora de la KitchenAid, de moment han quedat tots molt bons!! 
Aquest, però, molt més cremós, suposo que és pel sucre invertit... que ara ja en tinc de preparat, a punt per al proper geladet...
Si no teniu geladora també poder fer gelats, eh? l'únic que haureu de remenar-los tres vegades, cada 30 minuts un cop estigui feta la barreja i la tingueu al congelador... 
GELAT DE XOCOLATA
Ingredients
125 g de sucre
30 g de sucre invertit
200 de llet (tabé podemposar-la de coco que li dona un toc molt bo)
200 g de nata per a muntar
100 g de xocolata (% que us agradi, jo la tenia del 50% però m'agrada més de 70 en amunt...)
1 ou
Una c/p de d'esència de vainilla (opcional)
Preparació
Trossegem la xocolata i amb la meitat de llet i la vainilla homposem al bany maria perquè la xocolata es vagi desfent, remenem de tant en tant, un cop desfeta, apartem del foc i remenem bé per a in tegrar-ho tot. Deixem refredar
En un bol batem l'ou, els sucres, la llet que quedava, la nata i la barreja de xocolata que ha d'estar ben freda, tot ben integrat. Reservarem aquesta barreja a la nevera tapada en film fins que fem el gelat.
Només ens caldrà afegir-la a la geladora en marxa a vel 1 ( el bol de la gelaora l'haurem tingut unes 15 h al congelador), durant uns 25-30 minuts, quant veiem que tenim la textura de gelat parem la màquina, aboquem en un bol i reservem al congelador.
Si volem afegir-hi trossets, perletes de xocolata, quan faltin dos minuts per acabar de fer-se ho afegim.
El traiem una mica abans de menjar-lo per a que sigui ben cremós!


Cap comentari:

Seguidors